Büyükşehir’den estetik dokunuşlar

Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan Beşirli ve Kalkınma mahallelerinde kaldırım çalışması başlatılırken ardından parke ve asfalt serme işlemi gerçekleştirecek.

Büyükşehir’den estetik dokunuşlar

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinde yürütülen altyapı çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Altyapısı tamamlanan Beşirli ve Kalkınma mahallelerinde kaldırım çalışması başlatan ekipler, hemen ardından parke ve asfalt serme işlemi gerçekleştirecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Su Temini Projesi kapsamında tamamladığı altyapı çalışmalarının ardından hızla üstyapı düzenlemesine geçiyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ‘beşi bir yerde’ diye adlandırılan içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, doğal gaz ve telekomünikasyon altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde, zaman kaybetmeden estetik dokunuşlarla üstyapı çalışması yürütüyor. Ekipler bu kapsamda Kalkınma ve Beşirli mahallelerinde kaldırımları yenilemeye başladı.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ortahisar ilçemizde içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, doğal gaz ve telekomünikasyon hatlarını yenilediğimiz ve ‘beşi bir yerde’ diye adlandırdığımız altyapı çalışmamız, hız kesmeden devam ediyor. Altyapısı tamamlanan bölgelerde zaman kaybetmeden üstyapı çalışmasına geçiliyor. Öncelikle kaldırım düzenlemesine başlayan ekiplerimiz, hemen ardından parke ve asfalt çalışması gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu da çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek, son durumu bizzat müşahede ediyor. Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Altyapı çalışmasını süresi içerisinde tamamladığımızda şehrin 50 yıl altyapı problemi kalmayacak” ifadeleri kullanıldı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24