Büyükşehirden bayramda bin 400 ücretsiz sefer

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların eş, dost, akraba ve kabir ziyaretlerini daha rahatça yapabilmelerine katkıda bulunmak amacıyla Kurban Bayramı boyunca toplam bin 400 ücretsiz otobüs seferi düzenledi.

Büyükşehirden bayramda bin 400 ücretsiz sefer

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı boyunca toplam bin 400 ücretsiz otobüs seferi düzenledi.

 

Trabzon il merkezinden tüm ilçelere, ilçelerden il merkezine ve ilçelerden mahallelere dört günlük bayram süresi boyunca Büyükşehir Belediyesi otobüsleri vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verdi. Ayrıca şehir merkezindeki kabristanlıklara yine Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi.

 

Bayram boyunca her gün, Sülüklü, Bostancı, Bahçecik, Uğurlu ve Boztepe mezarlıkları da dâhil olmak üzere günde 350 ücretsiz otobüs seferi yapan Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden vatandaşlar oldukça memnun kaldı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu barışın, kardeşliğin şehri Trabzon’da çok güzel ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Vatandaşlarımızın bayram boyunca akraba, eş, dost ve kabir ziyaretlerini yapabilmelerini sağlamak amacıyla il genelinde ücretsiz olarak bin 400 otobüs seferi düzenledik. Vatandaşlarımızın bu uygulamadan memnuniyetle yararlandığını görmek bizim için mutlulukların en büyüğü. Halkımızın hizmetkârı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” İfadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24