Büyükşehir yüksek kesimlerde kar mücadelesine başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarına başladı.

Büyükşehir yüksek kesimlerde kar mücadelesine başladı

25 Aralık 2018 Salı gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışı 26 Aralık Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra etkisini arttırarak sürdürdü.

 

Kış mevsimi öncesinde karla mücadele çalışmalarını planlayan Büyükşehir Belediyesi, bu program çerçevesinde çalışmalarına ivedilikle başladı. Tonya, Şalpazarı, Of, Hayrat, Çaykara, Araklı, Sürmene, Köprübaşı, Yomra ve Arsin’in yüksek rakımlı bazı mahallelerine ulaşım kar nedeniyle kapanırken Büyükşehir Belediyesi eşzamanlı olarak tüm yollara müdahale etti.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “İlimizin yüksek kesimlerinde 18 kadar mahalleye ulaşım kar nedeniyle kapanmış olup tüm noktalara eşzamanlı olarak müdahale edilmiştir. Birkaç saat içinde tüm mahallelerimize ulaşım sağlanacaktır. Kar yağışının halen devam etmekte olduğu noktalar bulunmaktadır. Gerekirse tekrar tekrar yapılacak çalışmalarla tüm mahallelerimize ulaşım açık tutulacaktır. Ayrıca otobüs güzergâhlarımızda ekiplerimiz işbaşındadır” dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24