Büyükşehir ve Trabzon Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim ile Kurumsal İletişim Planının Hazırlanması ve Uygulanması için protokol imzalandı.

Büyükşehir ve Trabzon Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Üniversitesi arasında Hizmet İçi Eğitim ile Kurumsal İletişim Planının Hazırlanması ve Uygulanması Projesi protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur ve Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal arasında imzalanan protokol kapsamında birçok alanda eğitim ve anket çalışmaları gerçekleştirilecek. İki kurum arasında yapılan protokol imza törenine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yanık, Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Taşdemir, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Nazmi Öztürk ve Eğitim Şube Sorumlusu Yetkin Çoban da katılım gösterdi.

Trabzon Üniversitesi ile ortak yürütülecek Hizmet İçi Eğitim Projesi kapsamında, Trabzon Büyükşehir Belediyesi personelinin hizmet içi eğitimlerle iş yapma yetkinliklerinin artırılmasının sağlanması, kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor. Kurumsal İletişim Planının Hazırlanması ve Uygulanması Projesi ile de Trabzon Büyükşehir Belediyesinin etkili bir kurum içi iletişim gerçekleştirmesi hedefleniyor. Ayrıca proje kapsamında Büyükşehir Belediyesinin sunduğu hizmetlerden vatandaşların memnuniyet seviyesini belirlemek amacıyla da çalışmalar yürütülecek.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAĞINA İNANIYORUM

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladık. Protokolün amacı doğrultusunda güzel işlere imza atılacağına inanıyorum. Protokolümüz hem Büyükşehir Belediyemize hem de Trabzon Üniversitesine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24