Büyükşehir vatandaşları meydanlara ücretsiz taşıyacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri nedeniyle hafta sonunda il genelindeki tüm otobüs hatlarında ücretsiz olarak toplu taşımacılık hizmeti verecek.

Büyükşehir vatandaşları meydanlara ücretsiz taşıyacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri nedeniyle hafta sonunda 15 Temmuz Cumartesi-16 Temmuz Pazar il genelindeki tüm otobüs hatlarında ücretsiz olarak toplu taşımacılık hizmeti verecek.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Milletinin 15 Temmuz 2016’da destan yazdığını ifade ederken, “Milletimiz 15 Temmuz’un birinci yıl dönümünde tüm meydanlarda bir kez daha tüm dünyaya istiklalini haykıracaktır. 15 Temmuz 2016’ların tekrar yaşatılamayacağını ama o geceyi unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı bir kez daha bütün dünyaya haykıracağız. Bunun için hafta sonu iki gün boyunca Belediyemizin tüm otobüsleri Trabzon’un noktasında ücretsiz olarak taşımacılık yapacak, halkımızı meydanlara taşıyacaktır” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24