Büyükşehir Belediyespor salonlara döndü

Büyükşehir Belediyespor bünyesine katılan Trabzon Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, Büyükşehir Belediyespor ismi ile ilk maçına çıktı.

Büyükşehir Belediyespor salonlara döndü

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, uzun bir aranın ardından yeniden salonlara döndü. Büyükşehir Belediyespor, Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun spora verdiği önem doğrultusunda bünyesindeki spor branşlarını çeşitlendirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyespor bünyesine katılan Trabzon Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, bugün Büyükşehir Belediyespor ismi ile ilk maçına çıktı.

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Adana Seyhan Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyespor, Beşirli Spor Kompleksi’nde oynanan maçtan 30-23 galip ayrıldı.

Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül ile Yönetim Kurulu Üyeleri Birdal Öztürk, Murat Öztürk, Serkan Şeker, Emre Gülsever ve Samet Ali Yıldız da sporcuları ilk maçlarında yalnız bırakmadı.

BAŞKAN GÜL SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Maçtan sonra soyunma odasına inen Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, galibiyetleri nedeniyle sporcuları tebrik etti. Başkan Gül yaptığı konuşmada “Trabzon’da yeniden hentbol oynamaya arzulu gençler yetiştirmek istiyoruz. Ardından başarı kendiliğinden gelir. Büyükşehir Belediyespor kulübü olarak Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Trabzon Üniversitesi ile şehrin dinamik yapısını bir araya getirdik. Bu anlamda Trabzon’a hizmet için bütün Trabzon’u, sporu ve gençliği kucaklayacak bir yapıya ulaştık. Bu hizmet kervanında sizler de varsınız. Hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Spor şehri Trabzon için tüm imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na da destekleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzon Belediyespor Başkanı Adnan Gül’ün sözlerine sporcular alkışlarla karşılık verdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24