Büyükşehir belediye meclisi Ağustos ayı ilk toplantısını yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı ilk toplantısı koronavirüs gündemiyle yapıldı.

Büyükşehir belediye meclisi Ağustos ayı ilk toplantısını yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ağustos ayı ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman Başkanlığında yapıldı.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantı öncesi Meclis salonu ekipler tarafından etraflıca dezenfekte edildi.

toplantısına koronavirüs salgını nedeniyle yoğun bakımda bulunan Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker’e acil şifalar dileyerek başlayan Meclis Başkan Vekili Ataman, “Pandemi ne yazık ki ülkemizi, şehrimizi ve personelimizi etkiledi. Çalışanlarımızdan hastalığı yenenler var fakat Daire Başkanımız Hüseyin Türker şu an yoğun bakımda. Meclis olarak kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum ve herkesin duasını bekliyorum. Ayrıca sağlığına kavuşarak bizleri sevindiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda meclis üyelerinin söz almasının ardından gündem dışı maddeler okutularak İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Gündemde yer alan 16 maddenin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edilmesi sonrası Meclis toplantısı sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24