Beşirli’ye spor aktivite ve yaşam alanına geliyor

Trabzon Merkez Beşirli sahil alanında bulunan 40 dönümlük peyzaj alanı, Büyükşehir Belediyesi tarafından spor aktivite ve yaşam alanına dönüştürülecek.

Beşirli’ye spor aktivite ve yaşam alanına geliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin Beşirli Mahallesi’ne spor aktivite ve yaşam alanı kazandırmak için çalışmalarına başladı. Beşirli sahil alanında bulunan 40 dönümlük peyzaj alanı, Büyükşehir Belediyesi tarafından spor aktivite ve yaşam alanına dönüştürülecek.

 

Bir ay içinde proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılacak olan ihale ile yapım çalışmalarına başlanılacak. Beşirli Spor Aktivite ve Yaşam Alanında; yürüyüş yolu, bisiklet yolu, kaykay parkuru, fitness alanı, çocuk oyun grubu ve sosyal etkinlik alanı bulunacak.

 

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşirli sahilinde 40 dönümlük alana 8 yıl önce diktikleri fidanların çok güzel ağaçlar haline geldiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. “Burayı yeşilliğin içinde mükemmel bir spor aktivite ve yaşam alanı haline getireceğiz” diyen Gümrükçüoğlu, “8 sene önce bu alana diktiğimiz fidanların çok güzel ağaçlar haline geldiğini görmek bizleri çocuklar gibi sevindirdi. Şimdi burada yapacağımız çalışma ile Trabzon’umuz yeşilliklerin içinde çok güzel bir spor aktivite ve yaşam alanı kazanacaktır. Burada sosyal etkinliklerin yapılabileceği ‘sosyal etkinlik alanı’ da oluşturacağız. Konuyla ilgili proje çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Kısa sürede proje çalışmalarını bitirerek bu önemli yaşam alanını Trabzon’umuza kazandıracağız” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24