Belediyeler Birliği Antalya’da buluşturdu

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde Antalya’da düzenlenen “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı” belediye başkan ve çalışanlarını buluşturdu.

Belediyeler Birliği Antalya’da buluşturdu

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğinde 13-17 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı” belediye başkan ve çalışanlarını buluşturdu.

 

Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve belediye çalışanlarından oluşan 180 kişilik grubun katıldığı eğitimin açılış konuşmasını Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk yaptı.

 

Konuşmasında katılımcılara Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun selamlarını ileten Genel Sekreter Şentürk, birlik faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği konuşmasını organizasyonun gerçekleşmesi için destek olan Türkiye Belediyeler Birliği yetkilileri ile emeği geçenlere teşekkür ederek tamamladı.

 

Üç gün süren ve dört ayrı oturumda gerçekleştirilen seminerin birinci gününde “Belediyelerde İdari Yapılanma ve İstihdam” konusunda Birlik Eski Genel Sekreteri, Mahalli İdareler Emekli Baş Kontrolörü, MİARGEM Başkanı eğitimci konuşmacı Halil Memiş, katılımcılara bilgiler verdi.

 

Eğitimin ikinci gününde “Liderlik ve Takım Çalışması” ile “Küresel Kentler” konularında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı, eğitimci konuşmacı Prof. Dr. Recep Bozdoğan katılımcılara eğitim verdi.

 

Eğitimin son gününde “Doğrudan Temin ve Temsil, Tören, Ağırlama Giderleri” konusunda TBB Destek Hizmetleri Müdürü eğitimci-konuşmacı Halil İbrahim Azak katılımcılara bilgiler verirken “Belediye Şirketleri” konusunda ise eğitimci-konuşmacı Sayın Cenk Kadıoğlu tarafından sunum yapıldı.

 

Toplantının kapanışında Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, programa katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24