Başkan Zorluoğlu’ndan Berat Kandili Mesajı

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Zorluoğlu, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Trabzon’a, Türkiye'ye ve tüm İslam alemine esenlik getirmesini diledi.

Başkan Zorluoğlu’ndan Berat Kandili Mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Zorluoğlu mesajında, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Trabzon’a, Türkiye'ye ve tüm İslam alemine esenlik getirmesini diledi.

Allah’ın rahmetinin bolca lütfedildiği, edilen duaların ve tövbelerin kabul olacağının müjdelendiği Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Cenab-ı Allah’ın affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığımız af ile arınma gecesi olan Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Yaradan’ımızın affına sığınma ve bağışlanma için eşsiz bir gece olan Berat Kandili, elbette kırılan kalpleri onarmaya ve vicdan muhasebesi yapmamıza da vesile olacaktır. Bu mübarek gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip, hata ve günahlarımız için Yüce Allah’ımızdan af dilemeliyiz. Beratımızın verileceğini ümit ettiğim bu anlamlı gecenin, Trabzonlu hemşehrilerime ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2021, 19:21

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24