Başkan Zorluoğlu ve AK Partili vekiller Trabzonlularla bayramlaştı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kurban Bayramı’nın son gününde Meydan ve çevresindeki vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Zorluoğlu ve AK Partili vekiller Trabzonlularla bayramlaştı

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile çevresinde bulunan Trabzonlu hemşehrilerinin bayramını tebrik etti. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Zorluoğlu ve milletvekilleri, kendilerine gelen talepleri de özenle not etti.

PROJELER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Bayramlaşma sırasında Başkan Zorluoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen Trabzonlular, özellikle yürütülen altyapı çalışmaları ve Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Zorluoğlu, "Trabzon için tüm gücümüzle çalışmaya geldik. Şu anda altyapıyı yeniliyoruz. Meydan’da cephe sağlıklaştırması yaptık. Bundan sonra da üstyapıya devam edeceğiz. Maraş Caddesi’ni de yayalaştırdığımızda halkımız daha da rahat edecek" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2021, 01:38

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24