Başkan Zorluoğlu vatandaşları dinliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri ve birimlerle ilgili bilgi alma toplantılarının yanı sıra, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

Başkan Zorluoğlu vatandaşları dinliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde yeni yönetim anlayışının izleri çeşitli vesilelerle görülmeye başlarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘en büyük projem’ dediği yönetim anlayışı kapsamında vaat ettiği ulaşılabilir, erişilebilir, kapsayıcı ve kucaklayıcı belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek, kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

 

Tebrik ziyaretlerine zaman zaman ara vererek ‘Halk Günü’ adı altında randevu verilen vatandaşlarla görüşen Başkan Zorluoğlu, belediye toplantı salonunda sorun ve taleplerini aldığı hemşehrileriyle yakından ilgilendi.

 

Samimi ortamda gerçekleşen görüşmelerde farklı konularda bildirimler alan Zorluoğlu, aktarılan soruna göre görevli personele gerekli talimatları verip notlar aldırdı. Hemşehrilerinin hem özel sorunlarını, hem de şehirle ilgili talep, beklenti ve varsa şikâyetlerini aldıklarını ifade eden Zorluoğlu, “Göreve gelmeden önce açıkladığım gibi bu şehrin sorunlarını, o sorunları yaşayanları dinleyerek birlikte çözeceğiz. Bu anlamda istişareye, ortak akla dayalı yönetimin olmazsa olmazı dinlemek ve sağlıklı iletişim kurmaktır. Biz de hemşehrilerimizin hem özel isteklerini hem de Trabzon’umuza dair taleplerini can kulağıyla dinleyip, notlarını alıyoruz. Bireysel konularda yapabileceğimiz bir girişim varsa vatandaşlarımıza makul ve mantıklı şekilde yaklaşıp gereğini yapıyoruz. Şehirle ilgili konularda ise ilgili birimlerimize yönlendirme yapıp sorunların çözülmesi talimatını veriyoruz” dedi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘Halk Günü’ buluşmalarının görev süresince rutin olarak devam edeceğini, hemşehrileriyle aralarındaki bağın bu vesileyle daha da güçleneceğine inandığını sözlerine ekledi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24