Başkan Zorluoğlu basınla buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Zorluoğlu basınla buluştu

Büyükşehir Belediyesinin bağlı kuruluşu TRABİTAŞ A.Ş.’nin EYOF Parkı içerisinde modernize ederek işletmeye devam ettiği tesiste gerçekleştirilen programda tüm basın çalışanlarının Basın Bayramı’nı tebrik eden Başkan Zorluoğlu, daha sonra göreve geldiği günden bugüne kadar belediye tarafından yürütülen çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.

 

Geride kalan 3,5 aylık süreçte yerel ve yaygın basın kuruluşlarıyla, internet haber siteleri ve televizyon kanallarıyla iyi ilişkiler edindiklerini kaydeden Başkan Zorluoğlu, Trabzon basını ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında daha yakın ilişkiler kurma gayretinde olacaklarını söyledi.

 

Yeni yönetim olarak, istişareye daha açık, şehrin ortak aklını kullanmaya daha yakın bir yönetim anlayışını hayata geçirmek adına bazı değişiklikler yaptıklarını dile getiren Başkan Zorluoğlu, büyükşehir belediyesinde kurumsallaşma hamlesi başlattıklarının da altını çizdi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, öz gelirlerini artırma arayışında olduğunu anlatan Başkan Zorluoğlu, önceki yönetimden kalan projelere de sahip çıktıklarını ve devam eden işleri süratle tamamlama gayreti içinde olduklarını bildirdi.

 

Trabzon’da çözüm bekleyen belli başlı sorunlarla ilgili sürdürülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Zorluoğlu konuşmasının devamında, Beşirli’deki koku sorunu, Trabzon sahili proje çalışması, Gülcemal Projesi, Meydan Sokak Sağlıklaştırması Projesi, Uzun Sokak, Maraş ve Kunduracılar caddeleri ile ilgili çalışmalar, tarihî surların, Boztepe ve Ayasofya’nın aydınlatılması, Maraş ve Gazipaşa caddelerinde trafik dönüşümü planlaması, dolmuşların modernizasyonu, belediye işçilerinin haklarının daha da iyileştirilmesi konularına açıklık getirdi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı buluşması, soru cevap bölümü ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24