Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Mevlit Kandili Mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon halkının kandilini kutladı.

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Mevlit Kandili Mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gümrükçüoğlu'nun mesajı şöyle;

 

"Âlemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır.

 

Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Bu gece İslam'ın yücelmesi, milletimizin birliği ve beraberliği, ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi, tabii afetlerden zarar görmemesi için Yüce Allah'a niyazda bulunmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi'nin Mübarek Mevlit Kandili'ni tebrik eder, milletimize memleketimize hayırlar getirmesini dilerim."

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24