Başkan Gümrükçüoğlu STK temsilcileri ile istişarelerde bulundu

Trabzon’daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, çalışmaları hakkında STK yetkililerini ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu STK temsilcileri ile istişarelerde bulundu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Çalışmaları hakkında STK yetkililerini ayrıntılı olarak bilgilendiren Gümrükçüoğlu, “Şehrimize çok sayıda önemli yatırım kazandırıyoruz” dedi.

 

Slayt gösterisi ile tüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Hep birlikte, el ele omuz omuza şehrimize hizmet ediyoruz. Birbirinden önemli çalışmalara imza atıyoruz. Kentsel dönüşümlerden yol çalışmalarına, içme suyu-kanalizasyon yatırımlarımızdan vizyon projelere kadar birçok çalışmaya imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Trabzon’umuzda çok ciddi bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Bunun öncüsü de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şehrimizden desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, STK yetkililerini de dinleyerek sorularını cevapladı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24