Başkan Gümrükçüoğlu ASKON heyetini kabul etti

Başkan Gümrükçüoğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir ve Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Saral ile Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Başkan Gümrükçüoğlu ASKON heyetini kabul etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir ve Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Saral ile Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

 

ASKON Genel Başkan Yardımcısı Saral, ASKON Genel Merkezi tarafından 14-15 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Smart Future 2018 EXPO Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Sergisi’ne Başkan Gümrükçüoğlu’nu davet ederken bu inovasyon zirvesinde toplumsal, kültürel ve idari anlamda yeni yöntemlerin tanıtımının yapılacağı söyledi.

 

Toplumlar için inovasyonun önemine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu ise, “Akıllı şehirlere ihtiyacımız var. Biz Trabzon’da bir adım attık. ‘Nasıl Giderim’ uygulamasını başlattık. Vatandaşlarımız cep telefonlarına indirdikleri bir programdan tüm otobüs bilgilerine ulaşabiliyorlar, otobüsün kaç dakika sonra durakta olacağını görebiliyorlar. Bu tür çalışmaları daha da geliştirmeliyiz” diye konuştu.

 

Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir de çalışmalarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’nu kutladı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24