Bakanlar Soylu ve Turhan Trabzonlularla bayramlaştı

İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Trabzon’da düzenlenen bayramlaşma töreninde hemşehrileriyle bayramlaştılar.

Bakanlar Soylu ve Turhan Trabzonlularla bayramlaştı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda (Meydan Parkı) organize edilen Bayramlaşma programı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan’ın katılımıyla yapıldı. 

 

Bayramlaşma programına Bakan Soylu ve Turhan’ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

Bayramlaşma programı öncesinde alana gelen Bakan Soylu ve Turhan’a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Her iki bakanda, vatandaşların ilgisi nedeniyle bayramlaşma programının düzenleneceği alana ilerlemekte zorlandıkları görüldü.  Vatandaşlar özellikle Bakan Soylu ile fotoğraf çektirme yarışına girerken, burada çarpıcı görüntüler oluştu.

 

MİLLİ ÜRÜN FINDIK

Bayramlaşma programında ilk olarak AK Parti İl Başkanı Haydar Revi konuşurken ardından ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da kısa bir selamlama konuşması yaptı. 

 

Milletvekilleri adına ise TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, konuştu. Balta, “Bu bayramlarda çifte mutluluk yaşıyoruz. Bu sene 2. Mutluluğu yaşadık. Bölgemizin en büyük tarım ürünü olan fındık çok önemliydi. Giresun, Ordu, Samsun, Zonguldak, Düzce milletvekilleriyle beraber biz dedik bölgenin milli ürünü olan fındık için erken fiyat açıklayarak değerlendirmek lazım. 2 ay milletvekilleri ile beraber yaptığımız çalışmalar neticesinde aldığımız netice şuydu:  Fındık başlamadan fiyatın açıklanması.  Milli ürüne yakışır fiyat açıklanması.  TMO’nun devreye girmesi.  Alan bazlı desteklemenin devam etmesi.  Cumhurbaşkanımız ve Tarım Bakanımızla konuştuk.  Bu sene fındık milli ürüne yakışır şekilde açıklandı. TMO devreye girecek. Alan bazlı destekleme devam edecek. Birileri konuşur AK Parti yapar” dedi. 

 

TURHAN: MİLLETİMİZLE BİRLİKTE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ise, “Birlik ve beraberliği yaymak, bir birimizle kucaklaşmak hepimiz için çok önemli. Bu bayramları bunun için fırsat olarak görmek lazım. Kırgınlıkları, dargınlıkları unutup milletimizle birlikte bayramın idrak edip o güzel duygularını yaşamamız lazım” dedi.

 

Programda son olarak ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuştu. Soylu’nun konuşmasından satır başları şu şekilde: 

- Geçen sefer geldiğimizde S 400’ler gelecek dedik. S 400’ler geldi. Bu topraklar tarihin en güvenli noktasına bir adım daha yaklaşmış oldu. 

-    Fındık fiyatıyla çay fiyatıyla sabah akşam arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Turizmiyle memleketimiz bir başka noktaya adımını atmaktadır. 

-    Daha yeni başladık. Çok zengin olacağız, çok güçlü olacağız, çok özgür olacağız. Etrafımızdaki coğrafyaya, dünyada başka yerlerde olup biz buralara nizam vermeye çalışacağız diyenleri karıştırmayacağız. 

-    Bayramda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sabah 04:00’a doğru Hakkari valimiz aradı. Ben oradan ayrıldıktan sonra operasyon yapıyorlardı 4 teröristi etkisiz hale getirdiler. 300 kiloya yakın eroini orada yakaladılar. Biz bayram seyran bakmayız. 

-    Trafik denetimlerimizi ve orada ki ortaya koydukları çalışmaları devam ettiriyorlar. Sebebi bir az can daha kaybedelim. 

-    Kemerimizi bağlıyoruz, ses getiriyor. Benim yaptığım denetimlerde bir şey daha müşade ettim. Neredeyse yüzde 99’a yakın kemer konusunda duyarlılık elde edildi. 

-    Bu toprakların parolası çok çalışmaktır. Çok çalışacağız, el ele vereceğiz, büyük gayret ortaya koyacağız. 

-    Bir çok yerde ay yıldızlı bayrağımızı onurla dalgalandıran, adaletinin hakkaniyetinin güvenliğinin herkes tarafından kabul edilen kahramanlarımıza buradan selamlarımızı, dualarımızı hep birlikte iletiyoruz. 

-    Gün 24 saatse 24 saat çalışıp etrafımızdaki coğrafyaya, barışı getirmek için elimizden gelen her şeyi ortaya koymaya çalışacağız. Size mahcup olmayacağız. Emrinize amadeyiz.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24