Bakan Kurum meydan cephe projesini inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi’ni yerinde inceledi.

Bakan Kurum meydan cephe projesini inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi temasta bulunmak üzere Trabzon’a geldi. Bakan Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi’ni yerinde inceledi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte Meydan bölgesinde gerçekleştirilen Cephe Sağlıklaştırma Projesi’ni inceleyen Bakan Kurum, ortaya çıkan sonuçtan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

TRABZON’A YAKIŞAN BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTU

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, “Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi sonucunda Trabzon’a yakışan bir görüntü oluştu. Bu proje ile Meydan ve çevresindeki tarihi binalar ön plana çıktı ve şehrin merkezi çok güzel bir görünüm kazandı” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bakan Kurum incelemelerinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, projelerine verdiği destek nedeniyle Bakan Kurum’a teşekkürlerini iletti. Başkan Zorluoğlu, gerçekleştirilen projelerin son durumları ile ilgili de Bakan Kurum’a bilgi verdi.

ANI DEFTERİNİ İMZALADI

Ziyaret, Başkan Zorluoğlu’nun Bakan Kurum’a hediye takdimi ve Bakan Kurum’un Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzalamasının ardından sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24