Bakan Karaismailoğlu büyükşehiri ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.

Bakan Karaismailoğlu büyükşehiri ziyaret etti

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilk olarak il protokolü ile kahvaltıda buluştu.

Ardından Trabzon Valiliğini ziyaret eden Karaismailoğlu, Vali İsmail Ustaoğlu ile görüştü. Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi.

BAŞKAN ZORLUOĞLU BİLGİ VERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zorluoğlu; yeni otobüs terminali, Ulaşım Master Planı, Ortahisar ve Akçaabat ilçeleri dolmuş dönüşümü ve daha birçok proje ile ilgili Bakan Karaismailoğlu’na detaylı bilgi verdi.

SUNUM DOSYASI TAKDİM EDİLDİ

Çalışmaları ilgiyle dinleyen ve sunum dosyası takdim edilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da gerçekleşen hizmetler nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti.

ANI DEFTERİNİ İMZALADI

Ziyaret, hediye takdimi, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve Bakan Karaismailoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzalamasının ardından sona erdi.

MEYDAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ziyaretin ardından Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi ile 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’ndan çalışmaların detayları ile ilgili bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, ortaya çıkan sonuç nedeniyle beğenilerini ifade etti. Başkan Zorluoğlu, İskenderpaşa otopark alanını inceleyen Bakan Karaismailoğlu’na yapılacak katlı otopark projesi ile ilgili de detaylı bilgi verdi. Bakan Karaismailoğlu ve Başkan Zorluoğlu, inceleme sırasında bulundukları alandan görünen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili de değerlendirmede bulundu.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020, 07:46

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24