Atalay; Geleceğimiz gençlerde

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay bugüne kadar hep gençlerle çalıştığını ifade ederek, “Tecrübeli insanlarla gençleri harmanlamalıyız. Gençlerin enerjisine ihtiyacımız var” dedi.

Atalay; Geleceğimiz gençlerde

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mehmet Atalay gençlere çok önem veriyor. Atalay Trabzon’un trafik, ulaşım, hava kirliği, işsizlik sorunu olmaması için çalışacaklarını söyledi.

 

Türkiye’nin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu ifade eden Atalay, “Spora ve gençlere çok önem veren bir Cumhurbaşkanımız var. Bu nedenle çok şanslıyız. Bana da 23 yaşındayken Mehmet çok genç diyorlardı ben ise kendimi 18 yaşındaki arkadaşlarımızın yanında yaşlı hissediyordum. Genç yaşta neler yapabileceğimizi gösterdik. Gençliğimiz bir şeyler üretsin diye çok uğraştık ve ürettiler de. Projeler yaptılar ülkemize para kazandırdılar. Sonra işletmeler kurdular. İlla bir kamu kuruluşundan yetişmesine gerek yok bunun için. Ben 38 yaşında genel müdür oldum ve en genç genel müdür olan benim bu ülkede. Neden 25 yaşındaki bir gencimiz genel müdür olamasın. Yaşlıları da bir kenara atalım demiyorum. Onlara da ihtiyacımız var. Tecrübeli insanlarla gençleri harmanlamalıyız.

 

Bize nasip olur siyasetin içinde olursak ve etkin roller üstlenirsek emin olunki gençlerle daha çok görüşeceğiz. Onlarla birlikte projeler üreteceğiz” dedi.

 

Türkiye’nin 2023 hedefi olduğunun altını çizen Atalay, “Biz de Trabzon için 2023 hedefiyle yola çıktık. 2023 dünya gençlik olimpiyatlarını Trabzon’a almak istiyoruz. Bunun için çalışmalara başladık. Ayrıca 2023’te Trabzon’un trafik, ulaşım, hava kirliği, işsizlik gibi sorunlarının olmaması için projelerimizi hazırladık. Bunları inşallah tamamlayıp 2023”te bambaşka bir Trabzon ortaya çıkaracağız. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
cevdet aydın (İstanbul).
cevdet aydın (İstanbul). - 9 yıl Önce

Çok değerli sayın MEHMET ATALAY'A inanıyoruz ve güveniyoruz,tüm TRABZON sana destek veriyoruz ALLAH razi olsun sayın MEHMET ATALAY'A.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24