Artvinliler Kurtuluş gecesinde buluştular

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş, Trabzon Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen Artvin’in Kurtuluş Gecesine konuk oldular.

Artvinliler Kurtuluş gecesinde buluştular

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yıl dönümü nedeniyle Trabzon Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen gecede Trabzon’da yaşayan Artvinliler bir araya geldi.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş, TDF Eski Başkan Vekili Hüseyin Ayaz ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Nazmi Öztürk de Dernek Başkanı Trabzon’un Duayen Gazetecilerinden Ahmet Külekçi’nin özel davetlisi olarak katıldılar.

 

Trabzon’da ikamet eden ve çeşitli kurumlarda görev yapan ve KTÜ’de öğrenci olan çok ayıda davetlinin katıldığı gecede konuklarına teşekkür eden Başkan Külekçi, “Uzun yıllardır Trabzon’da yaşıyor olsak da memleketimizden kopma şansımız yok. Trabzon bizim ikinci evimiz olmuş, Trabzon bize kucak açmış, yıllardır sorunsuz bir şekilde yaşıyoruz. Bu özel gecemizde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24