Arsin OSB’den Saffet Çebi MTAL’ye motivasyon yemeği

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından futbol turnuvasında Trabzon birincisi olan Saffet Çebi MTAL Futbol Takımına motivasyon yemeği verildi.

Arsin OSB’den Saffet Çebi MTAL’ye motivasyon yemeği

Liseler arasında düzenlenen futbol turnuvasında Trabzon birincisi olan ve Şubat ayında Ordu’da yapılacak bölge maçlarına hazırlanan Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımına bölge maçları öncesi Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı organizasyonu ile motivasyon yemeği düzenlendi.

Trabzon Arsin Organize Bölge Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen yemeğe, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cem Yakupoğlu, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Recep Kotan, Beden Eğitimi öğretmenleri M. Macit Güven, Onur Bozlar, Edebiyat Öğretmeni Betül Hasanbaşoğlu, Felsefe Öğretmeni aynı zamanda takımın yaşam koçu Özlem Kılıç ve öğrenciler katıldı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımına tam destek sözü vererek, bölge maçları için başarılar diledi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24