Arsin MTAL Öğrencileri Almanya’da Staj Yapacak

Arsin OSB MTAL Müdürü Kumaş “20 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmenle birlikte Almanya’nın Berlin şehrinde öğrencilerimiz staj göreceklerdir. Çalışmamızın bölgemiz sanayisinde katkı vereceğini umarım” dedi.

Arsin MTAL Öğrencileri Almanya’da Staj Yapacak

Arsin OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ümran Kumaş, Otomasyon Öğretmeni Muhammet Domaç, Makine Öğretmeni Ahmet Özoğlu ve beraberlerindeki öğrenciler Erasmus +Programı kapsamında “Makinede Teknoloji Kullanımı Stajı” başlıklı AB projeleri hakkında bilgilendirme yapmak için Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebiyi makamında ziyaret ettiler.

 

Okul Müdürü Ümran Kumaş makine teknolojisi ve endüstriyel otomasyon teknolojileri sektörlerine vasıflı eleman yetiştirmek, mezunlarının istihdam edilebilirliğini artırmak, kurum kapasitesini ve kalitesini geliştirmek, teknolojik alt yapılarını güçlendirmek ve uluslararasılaşmayı gerçekleştirebilmek amacıyla Projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

 

Kumaş “20 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmenle birlikte Almanya’nın Berlin şehrinde öğrencilerimiz staj göreceklerdir. Çalışmamızın bölgemiz sanayisinde katkı vereceğini umarım” dedi.

 

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise bu tarz projelerin çocukların eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine büyük katkı vereceğini ifade ederek, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24