Amatör sporlara desteğimiz devam edecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Bak, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörlerle bir araya geldi.

Amatör sporlara desteğimiz devam edecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği’ne ziyarette bulundu.

Başkan Zorluoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Bak, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörlerle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Pala’nın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Zorluoğlu ve antrenörler Trabzon futbolunun dünü ve bugününü değerlendirdi.

ORTAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da destanlar yazan futbol antrenörleriyle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Göreve geldiği ilk günden itibaren amatör sporlara destek vermeye özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Bu doğrultuda ilk kez ödenek ayırdık ve Büyükşehir Belediye Meclisimizde onaylattık. Büyükşehir Belediyesi olarak, antrenörlerimiz ve amatör futbolcularımızın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Her zaman dayanışma içerisinde çalışacağız ve ortak projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Bak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine verdiği destekler nedeniyle Başkan Zorluoğlu'na teşekkür etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24