Ak Parti Türkiye’nin En Büyük STK’sıdır

Ak Parti’nin Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirten Çakır, “Biz 13 yıldır STK’larla direkt olarak temas kuran bir partiyiz. Bu nedenle Sivil Toplum Kuruluşları bizim en önemli çözüm ortağımızdır” dedi.

Ak Parti Türkiye’nin En Büyük STK’sıdır

Memursen Trabzon Şube Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, temayüle gösterdikleri ilgi ve katılım nedeniyle Trabzon’daki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

 

Memursen İl Temsilcisi Mehmet Kara ve Memursen’e bağlı Bembirsen, Eğitimbirsen, Büro Memursen ve Diyanetsen Şube Başkanı ve üyeleri ile sohbet eden Çakır, Ak Parti’nin Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük önem verdiğini belirtti.

 

AK PARTİ STK’LARLA BÜYÜMÜŞTÜR

Ak Partinin STK’larla büyüdüğünü belirten Çakır; “Tüm Türkiye büyük bir heyecan yaşadı. Trabzon’da yaklaşık 3 bin Sivil Toplum Kuruluşu başkanı ve yöneticileri sandığa giderek bu şehirde kimleri milletvekili olarak görmek istediklerini belirttiler. Bu büyük düşünmenin ve birlikte yönetmenin bir ürünüdür. Ak Parti 13 yıldır STK’lara birlikte hareket ediyor. Biz STK’larla büyüdük. İnşallah partimiz STK’larımızın bu temayüldeki görüşlerini de dikkate alarak Trabzon’umuz için güzel bir kadro oluşturacak. İnşallah biz de bu kadroda yer alarak sahada mücadele edeceğiz. Ankara’da Trabzon’umuza faydalı hizmetler sunmanın gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

STKA’LARA TEŞEKKÜR

Sivil Toplum Kuruluşlarının temayüle göstermiş oldukları yoğun ilgiye teşekkür eden Çakır; “Bizim gözümüzde Sivil Toplum Kuruluşları toplumun farklı katmanlarının taleplerinin sözcüleridir. Biz de Trabzon’da STK’lardan aldığımız talepleri Ankara’ya taşıyacağız. Taleplerinin çözüm odaklı takipçisi olacağız” dedi.

 

SOSYAL DENGE’Yİ İLK DEFA BİZ UYGUYLADIK

Sendika Üyelerinin sorularını da yanıtlayan Çakır, “Çalışanlarımızın en büyük sorunlarından biri de hakkaniyettir. Farklı bir kurumlarda aynı işi yapanlar arasında ücret dengesizliği var. Biz görev süremiz içerisinde buna önem verdik. Lise mezunu ile üniversite mezunu arasında fark olmalı. Bilgisayarı bilenle bilmeyen arasında fark olmalı. Sosyal Denge ödemesini İstanbul’da ilk defa biz uyguladık. Şimdi kanuna girdi ve diğer belediyelerimizde de uygulanıyor. Çalışan hakkını aldığında farklı işlere meyletmez ve işini daha düzgün ve daha kaliteli bir biçimde yapar. Bu sorunu üzerimize görev olarak alıyoruz ve İnşallah takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24