Abdullah Kanca’da 7.mezuniyet şöleni

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen 7. Dönem mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Abdullah Kanca’da 7.mezuniyet şöleni

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulunda 7. Dönem mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Öğr. Gör. Orhan Nazım Aksu tarafından sunuculuğu yapılan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından, MYO ve KTÜ tanıtım filmleri gösterildi.

 

Meslek Yüksekokulunun bina ve donanımını gerçekleştiren Merhum Abdullah Kanca ailesinin şirketi adına konuşma yapan Kanca A.Ş. Kalite Şefi Şener Özgürbüz, Kanca ailesi olarak Meslek Yüksekokuluna burs, staj konuları ile makine-techizat gibi diğer konularda destek vermeye devam ettiklerini söyledi.

 

Özgürbüz “Mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Proje etkinlik yarışmalarında ve diğer alanlarda başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Meslek Yüksekokulunun bu seviyeye gelmesinde katkısı olan başta okul Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür ediyorum. Merhum Abdullah Kanca’nın vesile olduğu bu hayrın, Kanca Ailesi tarafından desteklenmeye devam edilmesinin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı yaptığı açılış konuşmasında; “7.Dönem mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kanca ailesi okulumuzu yaptıktan sonra da her türlü desteği vermeye devam etmektedirler. Burada bulunan başta Kanca A.Ş. Genel Müdürü Alper Kanca olmak üzere, tüm Kanca ailesine teşekkür ediyorum. Meslek Yüksekokulumuzun gelişmesi için desteklerini esirgemeyen Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Baykal hocamıza ve Üniversite yönetimimize de teşekkür ediyorum. Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Makine, Mekatronik ve Gemi İnşaatı Programlarımızda 800’e yakın öğrencimizle eğitime devam etmekteyiz. Önümüzdeki yıl Kaynak Teknolojisi Programımıza 25 öğrenci alarak eğitim-öğretime bu programda da başlayacağız. Elektrik Enerjisi Üretimi, İletimi ve Dağıtımı Programı ve Gemi Makineleri İşletme Programı’na öğrenci alınması için çalışmalarımız da devam etmektedir. Öğrencilerimizi bağırlarına basan Trabzon, Sürmene, Of ve Çamburnu halkına ve idarecilerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.  Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olarak AR-GE ve proje çalışmalarına önem vermekteyiz.  Mezuniyet törenimizin hazırlanmasında çaba sarf eden tüm personelimize ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarılar diliyorum. Sayın velilerimizi de bu vatana hizmet edecek gençler yetiştirdikleri için özellikle tebrik ediyorum” dedi.

 

Sürmene Belediye Başkan Vekili İbrahim Sedef mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, “KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO bölgemiz için teknik eğitim alanında çok önemli bir konumdadır.7.Mezuniyet töreninde aranızda bulunmaktan onur duymaktayım. Bu vesile ile tüm aileleri, meslek yüksekokulu personelini ve mezun olan öğrencilerimizi Sürmene Belediyesi adına tebrik ediyorum. Kanca ailesine de eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Mezun öğrencilerimizi tebrik ediyorum, bahtınız açık olsun, başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.

 

2015/2016 Eğitim-Öğretim yılı 7. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrenciler;

Meslek Yüksekokulumuz birincisi Ömercan Kısa, ikincisi Emre Can Kaya, Üçüncüsü Uğur Çilingiroğlu, Mekatronik Programı Birincisi Emre Can Kaya, Makine Programı Birincisi Uğur Çilingiroğlu, Elektronik Teknolojisi Programı Birincisi Ahmet Mesut Sümer, Elektrik Programı Birincisi Muammer Murat, Gemi İnşaatı Programı Birincisi Ömercan Kısa,

7.Kanca Proje Etkinlik Gününde dereceye giren projeler;

Birincilik Projesi Yeni Nesil Otopark; Danışman Öğr. Gör. Erdinç Şahin, öğrenciler Resul Çelik, Mesut Cankılıç, Okan Altuntaş,

 

İkincilik Projesi Akıllı Beşik; Danışman Öğr. Gör. Erdinç Şahin, öğrenci Ömer Faruk Mısırlı,

Üçüncülük Projesi CAA (Cesur – Akıllı – Atılgan); Danışman Öğr. Gör. Murat Küçükali, öğrenciler Ahmet Mesut Sümer, Cihat Özdemir, Ahmet Kirveli.

 

Dereceye giren öğrencilere, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ercan Işık, Belediye Başkan Vekili İbrahim Sedef, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Bozkurt, MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Kanca A.Ş. Kalite Şefi Şener Özgürbüz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Nazmi Öztürk, KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Coşkun Erüz, KTÜ Senato Üyesi Prof. Dr. Ahmet Cemal Dinçer, Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Durmuş, Sürmene İlçe Emniyet Müdürü Dr. Ahmet Ekici, Of Nüfus Müdürü Emin Ulu, MYO Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür Turhal ve Öğr. Gör. Cahit Soysal tarafından plaket, teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi. Kanca A.Ş. adına Kalite Şefi Şener Özgürbüz de dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Tören mezuniyet andının okunması, kep atma, ikram ve Sürmene Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin halk oyunları gösterisinin ardından sona erdi. Mezun olan öğrenciler MYO bahçesinde, velileri, öğretim elemanları ve protokol mensupları ile çok sayıda fotoğraf çektirdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24