TEMİZ SİYASET İSTİYORUZ...!!!

Bylock kullanmamış bir bakan veya milletvekili kalmamışken şimdi AKP içerisinde fetöcü yoktur demek kendini inkar etmek demektir. Hiç bir zırh ve dokunulmazlık kimseye bu Vatana Türkiye Cumhuriyet'ine ihanet etmeyi gerektirmez.

Aziz şehitlerimize saygı bu millete yapılacak en büyük iyiliktir. Onun için fetö terör örgütünün mensuplarının, destekçileri ve sempatizanlarının tek tek ayıklanarak deşifre edilmesi ve yargı önüne çıkartılması doğru bir adım olarak görülecektir. Hukuk kendi görev ve yetki alanı içerisinde bağımsız mahkemeler sayesinde suçlu ve masum olanları ayırt etmelidir. 

Hiç kimsenin birileri tarafından kayırıcılığa ve kollayıcılığa yeltenilmesi gizli kriptocu fetöcülerin ortaya çıkartılmasını engeller. Gerçek suçlular belirlenerek bu terör örgütünün mutlaka kökü kazıtılmalıdır. Masum vatandaşlarımızın tutuklanması kurumunun yanında yaşında yakılması ne ülkemize bir fayda sağlar nede fetö terör örgütünün mensuplarının deşifre olmalarına vesile olur.

Çok uzun yıllar fetö terör örgütünün eğitime önem vererek kadrolaşma hareketini bir anda yok etmek, böyle bir bataklığı kurutmak kolay iş değildir. Bir çok AKP'li milletvekilinin feryadını duyduğumuzda bu örgütünün birileri tarafından kollandığı hissi bizleri üzmektedir. Siyaset uygun zamanı mı beklemektedir, bu durum huzursuzluğa yol açmaktadır.

Terör örgütlerine karşı toleranslı davranmak önü alınamayacak hadiselere yol açar. Devlet haklı olarak büyük operasyonlara imza atarken mutlaka adil de olmalıdır. Özellikle Adalet mekanizması bu konuda çok yıpratılmış ve mağduriyetlere zaafa uğratılarak büyük haksızlıklara sebebiyet vermiştir. Bu Fetö terör örgütünün mensuplarının yargı içerisine nasıl sızdıklarının bir göstergesidir.

Devletimizin yönetenler başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarının başbakanı sayın Binali Yıldırım fetö terör örgütüne karşı sert söylemler kullanması kararlılık açısından bizleri mutlu etmektedir. Fakat yapılan uygulamalar yetersizdir siyasi operasyonlar ertelenmektedir. Bu başarıya giden yolda sekteye uğratılan durum olarak karşımıza çıkmaktadır.

Her şey ortada siyaset kendi içini nasıl temizler ona bu işin siyasi yöneticileri ve akilleri bir an önce karar vermelidir. Tehlike henüz geçmemiştir. Fetö terör örgütü kış uykusuna yatmamıştır. Dikkat edilmesi gereken şey hassasiyettir kayrımcılığa gitmeden kim kirliliğe bulaşmışsa yargı önüne çıkartılarak siyasilerin de hesap vermesi kamu vicdanını da rahatlatacaktır.

Acırsanız acınacak duruma düşersiniz. Bu ülkeye kimsenin haksızlık yapmaya hakkı yoktur. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış Vatan toprağımız bize Atalarımızın emanettir, onu koruyup kollamak her Türk evladının görevidir. Bu aynı zaman inancımızın da bir gereğidir.

Ali KARACA 
25.05.2017 İstanbul
YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24