Olcay Saral; Ofspor’un yeri 3.lig değildir

Son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen, 5 galibiyet ve 3 beraberlikle ligin son sırasından 5.sıraya yükselen Ofspor’un Başkanı Olcay Saral, Ofspor’un karanlığı ve gün yüzünü nasıl yaşadığını of Havadis’e anlattı.

Olcay Saral; Ofspor’un yeri 3.lig değildir

TFF 3.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Ofspor, Düzce beraberliği ile başladığı ligde 3 hafta üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine indi.

 

Yeni Orduspor deplasmanından aldığı beraberlikle lige yeniden dönen Ofspor, son 8 maçından 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak puanını 19’a yükseltti ve ligde 5.sıraya yükseldi.

 

Ofspor Başkanı Olcay Saral, Ofspor’da yaşanan sıkıntılı süreci ve mutluluğu Of Havadis’e değerlendirdi.

 

Karanlığı da dibi de gördük

Sıralamanın çok değişebildiğini ifade eden Başkan Saral; “Biz son sıraları da karanlığı da ve dibi de gördük. Ama biz o zaman da bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorduk. Bizim sadece endişemiz yukarı sıralarla aranın çok açılıyor olmasıydı. Yoksa biz bu takımın oralarda ne işi var diyorduk çünkü iyi futbol oynuyorduk. Allah yardım etti bize. Lider Yeni Orduspor’dan deplasmanda aldığımız 1 puanla başlayan çıkış ve moral süreci devam ediyor ve 8 maçtır kaybetmiyoruz. Zor maçlardan puan ve puanlar aldık, kazanıyoruz çok şükür. Tabi bu başarıları devam ettirmemiz lazım. Hep beraber kenetlenmemiz lazım” diye konuştu.

 

Oflulara düşen Ofspor’a destek olmaktır

Ofspor’un yerinin 3. Lig olmadığını ifade eden Başkan Saral; “Bana göre Ofspor’un yeri en kötü 1. Lig’tir. Bu sezon 2. Lig hedefimize ulaşabilmemiz için hep beraber bu takımı omuzlamamız lazım. Nasıl başarılı olabiliriz? Ben sadece şunu söyleyebilirim çocuklar yetenekli ve gayretli. Arkalarında olduğumuzu hissettirdiğimiz an çok daha güzel başarılara imza atarlar. O yüzden bugün Oflulara düşen Ofspor’a destek olmaktır. Türkiye ekonomi şartları çok kötü olabilir ama çok küçük şeylerle biz havuz yapabiliyoruz. Geçmişte de yaptık. Bize destek olanların desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz. Bu çocuklar da başarılı olacaklardır” dedi.

 

Tribünlerin dolu olması futbolcuları motive ediyor

Ofspor’un kazanmasıyla taraftarın da beklentisinin ve heyecanının arttığını belirten Başkan Saral; “Tribünlerdeki doluluk oranının da artması ister istemez futbolcuyu motive ediyor. İnsanın tabiatında var. Futbolcu da tribüne dönüp baktığında bir kitleyi görmek istiyor. Onu göremediği zaman şevki kırılabiliyor. Biz çocukları böyle alıştırdık. Tribünde belki bu eksikliği görmeyebiliriz ama biz beş kişi kalsak da fark etmez diyoruz ya bazen. Gerçekten çocuklar da sonuna kadar formalarını ıslatarak mücadelelerini yapıyorlar” diye onuştu.

 

Her kazandığımızda daha çok paraya ihtiyacımız var

Hedeflerinin baştan beri 2. Lig olduğunu ifade eden Başkan Saral; “Sezona kötü bir başlangıç yaptık onun da sebepleri belli. Herkesin kendine göre bir yaşam alışkanlığı, yaşam biçimi ve maddi beklentileri var. Bu beklentilere sezon başında cevap veremedik. Onun takıma dönük olumsuz yansımalarını yaşadık. Zamanla kulüp olarak da ekonomik olarak da toparlanacağımızı görüyorduk öyle de oldu. Yavaş yavaş takım rayına oturdu, morali yükseldi, sonuçlar da düzeldi. Tabi her kazandığımızda da daha çok paraya ihtiyacımız olduğunu söyleyebiliriz”dedi.

 

Geçen sezondan alacağı olan futbolcular var

Oyuncularının özveri gösterdiğini dile getiren Başkan Saral;  “Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim geçen sezondan alacağı olan futbolcular var. Bu sezon peşinatını hiç almamış futbolcular var. Üç aydır ilk kez geçen ay maaş almış futbolcular var. Maç başlarını hiç konuşmuyorum onlara daha sıra gelmedi. Dolayısıyla ekonomik yönden bu kadar olumsuz bir durumda futbolcular büyük bir özveri göstererek takımı sahiplendiler. İnşallah Oflular da takımı sahiplenirler” ifadelerini kullandı.

 

Hocamızın arkasında durduk

6. Haftada hoca ile yolları ayırmayı düşündünüz mü sorusuna ise Başkan Saral şöyle cevap verdi. “Eğer takımın çok içinde olmadan ve maçlarını izlemeden yöneticilik yapıyor olsaydım böyle bir karar ister istemez puan durumunda hedefin büyük gibi görünüp son sıraya havlu atınca bunu düşünmek mutlaka doğanın kanunudur. Ama takımın oynadığı oyuna baktığımızda da buna hakkımız olmadığını düşündük, söyledik. Yönetimle de aynı şeyi paylaştık ve hocamızın arkasında durduk. Arkasındayız demeye de gerek duymadık. İyi oyun neticesinde de kaybettiğimiz maçlarda da yine aynı futbolu oynuyorduk. O gün şansımız iyi gitmedi kaybettik. Artık futbol şansı da yanımızda iyi futbol oynayarak iyi neticeler almaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24