Olcay Başkan; “Endişe edilecek bir şey yok”

Geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından istirahatine devam eden Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, “Endişe edecek hiçbir şey yok. Sezona sorunsuz başlamak için bu da aradan çıkmış oldu” dedi.

Olcay Başkan; “Endişe edilecek bir şey yok”

Hafta içinde geçirdiği kalp krizinin ardından Trabzon Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi’nde stent takılan Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, tedavisinin ardından istirahatine devam ediyor.

 

Başkan Saral, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederek “Endişe edecek hiçbir şey yok. Sezona sorunsuz başlamak için bu da aradan çıkmış oldu” dedi.

 

İşte Başkan Saral’ın mesajı;

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Rahatsızlandığım anda Of Devlet Hastanesine gitmem için beni ikna eden kardeşim Mehmet Emin Hacıkerimoğlu’na, "İyiyim" dediğim halde Trabzon'a sevk için ısrar eden Dr. Elvan Yirigoz Çağlar hanıma, özel olarak ilgilenen Trabzon Ahi Evren Göğüs Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmet Durmuş'a, yoğun bakım servis doktoru Doç. Dr. M. Raşit Sayın'a ve tüm servis çalışanlarına, Anjiyo ve stend operasyonlarını yapan Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Levent Korkmaz ve ekibine, bizzat hastaneye gelen, görüşüp görüşemediğim, telefonla arayan, sms, whatsapp ve sosyal medya aracılığıyla mesaj atan, aradığı halde konuşamadığım ve geçmiş olsun yorumları yazan binlerce kişiye çok ama çok teşekkür ediyorum. İyiyim. Endişe edecek hiçbir şey yok.. Sezona sorunsuz başlamak için bu da aradan çıkmış oldu...

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24