Ofspor’da Genel Kurul hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 2.ligde mücadele eden temsilcimiz Ofspor, 30 Haziran’da yapılacak Mali Kongrede Anonim Şirket statüsüne geçmek için genel kuruldan yetki isteyecek.

Ofspor’da Genel Kurul hazırlıkları sürüyor
Geçen sezon göreve seçilen Olcay Saral başkanlığındaki yönetim, bir yıllık görev süresinin ardından takımın mali yapısını güçlendirmek için harekete geçti. 30 Haziran’da olağanüstü kongre kararı alan yönetim, tüzük değişikliği ve Anonim Şirket statüsüne geçmek için delegelerden yetki talep edecek.
 
Yaklaşık bir yıldır takımın başında bulunan yönetim, zorlu süreçte bir yandan yaklaşık 5 trilyonluk borç yükü ile mücadele ederken bir yandan da takımın ligde kalabilmesi için olağanüstü bir mücadele sergiledi.
 
Başkan Olcay Saral bir yılda yaklaşık bir trilyon borç ödediklerini ve takımı da ligde bırakmayı başardıklarını belirterek zorlu sürecin aşılabilmesi için takımın mali durumunun iyileştirilmesi gerektiğini bu nedenle de mali kongreye gittiklerini açıkladı.
 
Seçim yapmayacağız,
şirket yetkisi isteyeceğiz
Asbaşkan Yunus Hacıahmetoğlu ise yaptığı açıklamada yapılacak kongrenin seçim maddesi içermediğini, sadece tüzük tadilatı ve şirketleşme yetkisi isteyeceklerini ifade etti.
 
Yönetim kurulunda görev alan bazı arkadaşların iş yoğunlukları nedeniyle görevlerini yürütemediklerini ve takıma yeteri kadar zaman ayıramadıklarını belirten Hacıahmetoğlu, “Birkaç arkadaşımız asli görevlerinden feragat ettiler. Biz de yedek listemizde yer alan arkadaşlarımızdan gerekli takviyeleri yaptık. Kongrede herhangi bir seçim yapılmayacak. Yap-boz tahtasına dönen tüzüğümüzü güncel bir hale getirerek şirketleşme konusunda delegelerimizden yetki isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU.
OFLU. - 11 yıl Önce

ÖNCELİKLE OF SPORA VE YÖNETİME BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24