Ofspor’a Hatay’da sıcak karşılama

İskenderun DÇ ile oynayacağı Kupa ve Lig maçları nedeniyle Hatay’a giden Ofspor’u Oflu işadamları Yeşilyurt ailesi karşıladı.

Ofspor’a Hatay’da sıcak karşılama

Türkiye Kupası ve Lig maçında üst üste İskenderun Demir Çelikspor ile İskenderun’da karşılaşacak olan Ofspor, Hatay’da kamp yapıyor.

 

Perşembe günü kupa ve Pazar günü oynayacağı lig maçı nedeniyle tam kadro Hatay’a giden Ofspor kafilesini Oflu İşadamları Yeşilyurt ailesi karşıladı.

 

Demir ve Çelik sektöründe faaliyete gösteren Tahsin Yeşilyurt ve oğlu Ali Sinan Yeşilyurt, Ofspor’un konaklama masraflarını da üstlendi.

 

Ofspor kafilesi ile birlikte Hatay’a giden yöneticiler Mustafa Atasoy ile Yunus Hacıahmetoğlu Yeşilyurt ailesini ziyaret ederek kendilerine Ofspor forması hediye ettiler.

 

Yeşilyurt ailesinin yakın ilgi ve destekleri nedeniyle kendilerine minnettar olduklarını belirten kafile başkanı Yunus Hacıahmetoğlu, “Of’umuzda doğmuş ve buralara gelerek ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayan hemşerilerimiz tarafından karşılanmak bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Hatayspor’a ziyaret

Ofspor kafilesi Hatayspor Kulübünü de ziyaret etti.

 

Yöneticiler Yunus Hacıahmetoğlu ve Mustafa Atasoy, Teknik Heyet ve Kaptan Arslan’dan oluşan Ofspor kafilesi, Hatayspor kulübünü ziyaret ederek Hataysporlu yöneticilerle sohbet etti.

 

Hataysporlu yöneticiler nazik ziyaretleri nedeniyle Ofspor kafilesine teşekkür ettiler.

 

Hatay Boğaziçi Otel’de kamp yapan Ofspor, Pazar günü İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı lig maçının ardından Adana’ya geçerek Pazartesi günü Of’a dönecek.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail sarıalioğlu
ismail sarıalioğlu - 12 yıl Önce

ÖNCELİKLE KUPADA İSKENDERUNSPORU ELEYEN TAKIMIMIZI CANİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM.BU VESİLEYLE YEŞİLYURT AİLESİNE SAYIN TAHSİN ABİYE SEVGİLİ ALİ YEĞENİME VE SEVGİLİ ORHAN SARAL ABİME OFSPORUMUZA GÖSTERDİKLERİ YAKIN İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24