Ofspor resmen Anonim Şirket

Haziran Ayında yapılan Genel kurulda üyelerden yetki alan Ofspor Yönetiminin TFF’ye yaptığı Anonim Şirket başvurusu kabul edildi.

Ofspor resmen Anonim Şirket

Ofspor Kulübü Derneği Haziran Ayı’nda yaptığı kongrede üyelerden şirketleşme için yetki almıştı.

 

Alt yapı hazırlıklarını tamamlayan yönetim, Anonim Şirket olabilmek için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu. TFF de 18.08.2014 tarihinde yaptığı toplantı ile Ofspor’un talebini karar bağladı. Bu kararla birlikte Ofspor’un resmi adı; Ofspor Sportif Yatırımlar İşletmecilik Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi oldu.

 

İşte Federasyonun kararının ilgili bölümü;

“…Ofspor Kulübü Derneği bünyesinde yürütülmekte olan amatör ve profesyonel tüm futbol faaliyetlerini barındıran futbol şubesinin talep edildiği şekliyle tüm aktif ve pasifleriyle Ofspor Sportif Yatırımlar İşletmecilik Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi’ne devrinde hukuki bir engel bulunmadığı anlaşılarak, devrin kabulüne ve kulübün federasyonumuzun kayıtlarına Ofspor Sportif Yatırımlar İşletmecilik Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tesciline Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 18.08.2014 tarih ve 49 sayılı toplantısında karar verilmiştir. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24