Ofspor Diyarbekirspor’u Penaltılarla geçti 2.lige yükseldi

2.lige yükselme final maçında Ofspor Ankara’da karşılaştığı Diyarbekirspor’u penaltı atışları sonucunda 6-5 mağlup ederek 2.lige yükseldi.

Spor Toto 3.lig 2.Gurup Final maçında Ankara’da Diyarbekirspor’la karşılaşan Ofspor, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle sona eren maçta penaltı atışları sonucunda rakibini 5-4 mağlup ederek 2.lige yükseldi.

 

Karşılaşmaya etkili başlayan Ofspor, 13.dakikada 1-0 öne geçti. Onur Ramazan Toprak’ın iyi getirdiği ve ortaya çıkardığı topu Mustafa Emin Birinci düzgün bir vuruşla filelere gönderdi ve Ofspor 1-0 öne geçti.

 

Maçın 27.dakikasında bu kez Diyarbekirspor golü buldu. Sağ taraftan ceza sahasına yapılan ortaya rakibinden önce kafayı vuran Rasimcan topu kendi kalesine gönderdi ve skora 1-1’lik denge geldi.

 

Maçın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda da etkili olan taraf Ofspor’du. Yakaldığı önemli fırsatları gole çeviremeyen Ofspor, maçı uzatmalara götürdü. Uzatma bölümünde de gole yaklaşan taraf Ofspor’du. Ancak uzatmalarda da gol sesi çıkmadı ve maç penaltılara kaldı.

 

Ofspor’da penaltı atışlarını kullanan Fatih, Nevzat, Ferhat, Niyazi ve Mustafa atışları gole çevirdi.

Diyarbekirspor’da ise Mehmet, Tunç, Abdurrahman ve Fahrettin penaltıları golle sonuçlandırırken, son atışı kullanan Umut, topu auta attı ve Ofspor penaltı atışlarında rakibine 5-4’lük üstünlük sağlayarak rakibi 6-5 mağlup etti ve Spor Toto 2.Lige yükseldi.

 


Stat: 

Ankara 19 Mayıs
Hakemler:

Tolga Özkalfa, İbrahim Bozbey, Hüsnü Emre Çelimli
Ofspor:

Beycan, Ferhat, Rasimcan, Fatih, Zafer, Muhammet, Emin (Dk. 116 Barış), Onur, Sergen (Dk. 119 Niyazi), Nevzat, Oğuzhan (Dk. 63 Mustafa)
Diyarbekirspor: 

Onur, Serdar, Gökhan Payal, Fahrettin, Muhammet, Barış (Dk. 71 Abdurrahman), Adem (Dk. 71 Umut), Gökhan Çakır, Tunç, Mehmet, Emre (Dk. 116 Mert)
Goller:

Dk. 13 Emin (Ofspor), Dk. 27 Rasimcan (kendi kalesine) (Diyarbekirspor)
Sarı kartlar: 

Dk. 2 Barış, Dk. 24 Adem, Dk. 101 Umut, Dk. 113 Gökhan Çakır (Diyarbekirspor), Dk. 68 Zafer, Dk. 80 Emin (Ofspor)

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 8 yıl Önce

OFSPORUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24