Ofspor Ceyhanspor’u deplasmanda yendi

Geçen hafta Gümüşhanespor’a hakemlerle mağlup olan Ofspor, galibiyetlerini Adana’da Ceyhanspor’u 2-0 yenerek devam ettirdi.

Ofspor Ceyhanspor’u deplasmanda yendi

TFF 3.Lig’de 15.hafta maçında deplasmanda Ceyhanspor’a konuk olan Ofspor, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Ofspor 1.dakikada Emre Turan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 17.dakikada bu kez Oktay Bala sahne aldı ve attığı golle farkı ikiye çıkardı. Ofspor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2.yarısında ev sahibi Ceyhanspor farkı azaltmak için çaba harcarken Ofspor ise skoru korumak için mücadele etti. 2.yarıdan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Ofspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle 7.galibiyetini alan Ofspor, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle puanını 24’e yükselterek haftayı 8.sırada tamamladı.

Ofspor 16.hafta maçında 11 Aralık Cumartesi günü 13.00’te Of’ta Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek.

Ceyhanspor 0-2 Ofspor

Stad: Ceyhan İlçe

Hakemler: Cansu Tiryaki, Enes Berk Güçlü, Ali Gün, Cihan Ataş

Ceyhanspor: Enes Ünal, Selçuk Öztürk, Zekeriya Çakırca, Mert Canpolat, Metehan Özden, İbrahim Asu, Muhammed Burak Hatipoğlu, Berkay Tekin, Mahsun Gediklioğlu, Abdurrahman Emek, Yunus Nas

Yedekler; Nusret Can Körümdük, Emircan Kaya, Sinan Can Ardıç

Ofspor: Mızhat Burak Sarı, Buğrahan Karslı, Volkan Can, Miraç Türkyılmaz, Oktay Bala, Muhammet Emre Kalkan, Emre Turan, Adnan Gülen, Batuhan Calap, Temel Taşkın, Serkan

Yedekler; Bilal Karataş, Hüseyin Tokmak, Hüseyin Yılmaz, İbrahim Kaya, Ömer Çetinbaş, Fatih Mert Çırtlık, Bora Ulu

Goller: Dk 1 Emre Turan, Dk 17 Oktay Bala (Ofspor)

Sarı Kartlar:

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24