Ofspor başkansız kaldı

Ofspor kulübünün bugün yapılan erteli olağan genel kurulunda başkan adayı çıkmaması nedeniyle Ofspor başkansız kaldı.

Ofspor başkansız kaldı

Spor Toto 3.Lig’de mücadele Ofspor kulubü yönetimsiz kaldı. Ofspor kulübünün bugün yapılan erteli olağan genel kurulunda yönetime kimse talip olmadı.

4 Temmuz’da yapılması planlanan olağan genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bugün saat 13.00’te kulüp binasında yapıldı.

Ofspor Başkanı Olcay Saral ve az sayıda yöneticinin katıldığı toplantıda yönetime talipli çıkmadı.

Ofspor’da 8 yıldır başkanlık görevini sürdüren Olcay Saral, kongre öncesinde yaptığı açıklamada yeniden aday olmayacağını belirtmişti.

Kongrede de yeniden aday olmadığını açıklayan Saral; “Ofspor’a 7 yıl genel kaptan ve yönetici olarak, 8 yıl da başkan olmak üzere toplam 15 yıl hizmet verdim. 2 yıl da Trabzonspor’a yöneticilik yaptım. Artık yoruldum. Bu yükü tek başımıza taşımamız artık mümkün değil. Döviz karşılığı olarak hesapladığımızda bugün 21 milyarı bulan bir borç yüküyle devraldığımız kulübü borçsuz hale getirdik. Kurumsal anlamda tesislerimizi yeniledik ve takımımıza özel otobüs kazandırdık. Bizlere destek veren işadamlarımıza ve bizlerle beraber yürüyen yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz görevimizi tamamladık. Artık sıra Oflularımızda. Oflularımız Ofspor’umuza sahip çıkacaktır” diye konuştu.

Başkan Saral kongrenin ardından özel aracıyla kulüp binasından ayrılırken Kulüp Müdürü Ümit Yıldız’ın kongre tutanaklarını 13 Temmuz Pazartesi günü Of Kaymakamlığına ileteceği öğrenildi.

Ofspor Kulübü yönetimiyle ilgili kararın Trabzon Valiliği İl Sivil Toplumlumla İlişiler Müdürlüğü tarafından verileceği öğrenildi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 17:40

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
oflu
oflu - 4 yıl Önce

Üzülmedik başkansız kaldığına başkanları varken ne işe yaradılar bu zamana kadar anca kendi işleri için basamak kullandılar takımı...

HABERIMIZ OLMADI
HABERIMIZ OLMADI - 4 yıl Önce

Haberimiz olmadı
haberımız olsa milyon tane aday cıkardı
kamuoyunda da haber cıkmadı hıc...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24