Ofspor 6 futbolcuyla anlaşma imzaladı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Ofspor, 6 oyuncuyu renklerine bağladı.

Ofspor 6 futbolcuyla anlaşma imzaladı

Ofspor Antalya kampının son gününde imza şovu yaptı. 6 oyuncu ile sözleşme imzalayan Ofspor, Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu ve Yardımcı Antrenörlerle de resmi sözleşme imzaladı.

 

Antalya Wow Kremlin Palas’ta düzenlenen imza töreninde Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu, Yarımcı Antrenörler Mehmet Aydın ve Muhammet Köseoğlu resmi sözleşme imzaladılar.

 

Törende Hatayspor’dan transfer edilen Gökhan Caba, Denizlispor’dan transfer edilen Anıl Dilaver, Rizespor’dan transfer edilen Ozan Papaker, İstanbulspor’dan transfer edilen Kaleci Selçuk Görmüş ile alt yapıdan Necati Çakıroğlu ve İsmail Odabaşı da kendilerini Ofsporlu yapan sözleşmeleri imzaladılar.

 

İmza törenine Yöneticiler Şükrü Atasoy ile Ercan Hacımurtazaoğlu da katıldı.

 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Teknik Direktör Tolgay Kerimnoğlu, “Altı yeni oyuncu ile takımıza önemli bir katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Takımımızın bütçesini zorlamayacak ve takımıza katkı verecek arkadaşları takımımıza kazandırdık. İmkanlarımız zorlamayacak şekilde bir ya da iki oyuncu daha alabiliriz. İnşallah ikinci yarıda taraftarımıza iyi bir Ofspor izlettireceğiz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih seyhan
fatih seyhan - 11 yıl Önce

futbolcu almak lazım da alınanlar kim ve ne kadar süre ofta kalacaklar ? ve son 2 yılda ofspora kaç futbolcu alındı maliyetleri neler ve başarı durumu nedir ve gönderilenlerden yapılan zararlar nedir bilen varmı açıklama cesareti olan varmı ?

osman gundi
osman gundi - 11 yıl Önce

imza attıkları sözleşmelerin bulunduğu poşetleri çıkaraydılar iyiydir..naylon imza tutmuyo yav..

Ofspor
Ofspor - 11 yıl Önce

Ya sızemi sorcaktıler bay bilmişler kımsınz hayatda maça giitmişmisin adam olun adam git destek ver köstek olmayın zaten olamazsanız

taraftar
taraftar - 11 yıl Önce

zatı muhterm fatıh seyhan sen jimsinki hep eleştırısun ne kadar faydan var takıma benim faydam yok zararimda yok sendenmi icazet alcak bu yonetim

SEVİLAY MERAL
SEVİLAY MERAL - 11 yıl Önce

Hak Edilmiş Başarılar İçin Söylenecek Tek Söz Vardır. Tebrik Ederim ve Bir Temenni Başarılarının Devamını Dilerim.



SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24