Ofspor 3 puanı koruyamadı

Ofspor 1-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve Kırklaerispor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 2 puan kayıpla kapattı.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ofspor, 26.hafta maçında sahasında konuk ettiği Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Maçın ilk yarısında iki takım da kayda değer pozisyon bulamazken, ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

35.dakikada Tuncay’ın yerine Ozan Papaker oyuna dahil olurken 56.dakikada Hicabi’nin yerine Cem Demir oyuna girdi. Gökhan Durmuş ve Anıl Dilaver’in de ilk 11’de başladığı maçta 4 golcüsünü de sahaya sürenOfspor, 2.yarıda etkili ataklar yapmaya başladı.

 

58.dakikada Cem Demir’le gole çok yaklaşan Ofspor, 60.dakika penaltı kazandı. Atışı kullanan Ekrem, Ofspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

71.dakikada Gökhan Caba 2.sarı kartını görerek oyun dışında kalınca Ofspor, skoru korumaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı.

 

85.dakikada Serdar’ın golü ile Kırklarelispor eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Ofspor, sahasında Kırklarelispor ile berabere kalarak haftayı 2 puan kayıpla kapattı.

  

 

Stat:

Of İlçe

Hakemler:

Serdar Tokat, Murat Şener, Önder Yılmaz Yıldızer

Ofspor:

Hasan, Ekrem, Ziya, Tuncay (Dk35 Ozan), Abdurrahman Çubukçu, Gökhan Durmuş, Savaş, Suat, Anıl Dilaver (Dk.76 Rasimcan), Gökhan Caba, Hicabi (Dk 56 Cem Demir),

Kırklarelispor:

Alişan, Serdar, Taner, Seyidhan (Dk.90 Uğur), Sezer (Dk 63 Serkan Turhan), Serkan Sözmen, Murat (Dk.77 Mustafa), Hakan, Lokman, Enis, Hasan Erdi  

Goller:

Dk.61 Ekrem (pen)(Ofspor), Dk 85 Serdar (Kırklarelispor)

Sarı Kartlar:

Dk 62 Cem Demir (Ofspor), Dk.45 Seyidhan, Dk 61Enis (Kırklarelispor)

Kırmızı Kart:

Dk.71 Gökhan Caba (Ofspor) (Çift Sarı Karttan)

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
zafer
zafer - 11 yıl Önce

of spor neden boş trübinlere oynuyor olcay bey konuya el atmalıdır oflular lütfen takımımıza sahıp cıkalım

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24