Ofspor 2013-2014 sezonuna Bugsaş maçıyla başlayacak

Spor Toto 2.Lig’de 2013-2014 sezonunun fikstürü belirlendi. Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Ofspor, 8 Eylül’de başlayacak olan ligde ilk maçını sahasında Bugsaşspor ile oynayacak.

 Ofspor 2013-2014 sezonuna Bugsaş maçıyla başlayacak

2013-2014 sezonu Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig fikstür çekimi gerçekleştirildi. Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında düzenlenen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Kura çekiminden önce bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, "Kısa bir süre önce Spor Toto Süper Lig ile PTT 1. Lig fikstür çekimlerini gerçekleştirdik. Şimdi sıra Türk futbolunun lokomotifini oluşturan, geleceğini hazırlayan Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'in fikstür çekimine geldi. Bugün burada LİG TV'nin katkılarıyla Spor Toto 2. Lig'de 36, Spor Toto 3. Lig'de ise 54 olmak üzere 90 futbol takımımızla tüm Türkiye olarak ili, ilçesi ve beldesiyle kucaklaşıyoruz" dedi.

 

''Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig kulüpleri bizler için çok önemli''   

Koşar, sözlerine şöyle devam etti: "Her yıl olduğu gibi bu sezon da takımların deplasman giderlerinin tamamı TFF tarafından karşılanacak. Digiturk'un bize verdiği maddi desteği kesintisiz olarak kulüplerimize aktaracağız. Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig maçlarında oynanacak müsabaka toplarında Puma ile olan anlaşmamız geçen sezonki gibi bu sene de devam ediyor. Sizler bizim için önemlisiniz. Zor şartlarda altında futbola önem verip, katkılarda bulunuyorsunuz. Sokakta futbol oynayan çocuklarımızı keşfedip, kulüp alıp amatör olarak yetiştiriyorsunuz. Bundan sonra da kendilerinin Spor Toto Süper Lig'e kadar yükselmelerini sağlıyorsunuz. TFF adına sizlere bu emeğinizden dolayı büyük minnet duyduğumuzu belirtmek isterim. Umarım herkes için; güzel ve sıkıntısız bir sezon olur."

TFF Yönetim Kurulu olarak, gençleri futbol oynamaya teşvik etmek, genç futbolcuların müsabakalarda daha fazla süre almasını sağlamak ve böylece kulüplerin ekonomik bir güç haline gelmesine yardımcı olmak konusunda çalışmalar yaptıklarını dile getiren Koşar, başta TFF Başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere tüm TFF Yönetim Kurulu üyelerinin selam ve başarı dileklerini kulüp temsilcilerine iletti.

 

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı da Türk futbolu, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig kulüpleri için hayırlı bir sezon olmasını dilerken, LİG TV'ye de desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

 

Spor Toto 2. Lig Play-Off'larında statü değişikliği:

Kura çekiminden önce fikstür çekimi ile ilgili bilgiler veren TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ise Spor Toto 2. Lig Play-Off'larında statü değişikliği yapıldığını ifade ederek, bundan böyle Kırmızı ve Beyaz grupta; grup 2.'leri ile 5.'lerin, 3.'ler ile de 4.'lerin; Play-Off'larda öncelikle çift maç eleme usulüne göre karşılaşacaklarını söyledi. 

Yalçın, bu turlardaki galiplerin yine çift maç eleme usülune göre bir sonraki Play-Off turunda mücadele edeceğini belirterek, bu turdan da biri Kırmızı, diğeri de Beyaz Grup'tan olmak üzere galip çıkan iki takımın Spor Toto 2. Lig Play-Off Finali'nde tarafsız sahada karşılaşacaklarını bildirdi.

 

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig sezon başlangıç ve bitiş tarihleri:

36 takımın Kırmızı ve Beyaz adıyla olmak üzere iki farklı 18'erli grupta mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig'de ilk maçlar 8 Eylül'de oynanacak ve ilk yarı 22 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Spor Toto 2. Lig'de ikinci yarı, 26 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 11 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak.

 

54 takımın 1., 2., ve 3. adıyla olmak üzere üç farklı 18'erli grupta mücadele edeceği Spor Toto 3. Lig'de ise, ilk maçlar 1 Eylül'de oynanacak ve ilk yarı 15 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Spor Toto 3. Lig'de ikinci yarı, 19 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 4 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak.

 

2.Lig Kırmızı Grup’ta

1.Hafta Maç. Programı

8 Eylül 00.00 Ofspor-Bugsaşspor

8 Eylül 00.00 MKE A.Gü-İ.Güngören

8 Eylül 00.00 İskenderun DÇ-Diyarbakır BŞB

8 Eylül 00.00 Bozüyükspor-Körfez FK

8 Eylül 00.00 Altay-Eyüpspor

8 Eylül 00.00 Alanyaspor-Nazilli Belediye

8 Eylül 00.00 Tepecikspor AŞ-Altınordu AŞ

8 Eylül 00.00 Bayrampaşa-Kızılcahamam

8 Eylül 00.00 Bandırmaspor-Pazarspor

 

Ofspor’un Maç Fikstürü

  1.hafta   Ofspor-Bugsaşspor            :

  2.hafta   Altınordu AŞ-Ofspor          :

  3.hafta   Ofspor- KızılcahamamAŞ  :

  4.hafta   Pazarspor-Ofspor             :

  5.hafta   Ofspor-Bayrampaşa         :

  6.hafta   Tepecikspor AŞ-Ofspor     :

  7.hafta   Bandırmaspor-Ofspor       :

  8.hafta   Ofspor-Alanyaspor           :

  9.hafta   Bozüyükspor-Ofspor         :

10.hafta   Ofspor-İskenderun DÇ      :

11.hafta   Altay-Ofspor                    :

12.hafta   Ofspor-MKE A.Gücü         :

13.hafta   İ.Güngörebspor-Ofspor    :

14.hafta   Ofspor-Eyüpspor             :

15.hafta   Diyarbakır BŞB-Ofspor     :

16.hafta   Ofspor-Körfez FK            :

17.hafta   Nazilli Belediye-Ofspor   : 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24