Ofspor 1461 Trabzon maçına hazır

Ofspor Teknik Direktörü Hasan Vezir, 1461 Trabzon maçının 13.30’da oynanmasın doğru olmadığını, kalan üç maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

Ofspor Teknik Direktörü zorlu 1461 Trabzon Maçı öncesinde Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın sorularını yanıtladı.

 

ŞANSSIZ BİR DÖNEM YAŞIYORUZ

Ofspor’un şanssız bir dönem yaşadığını ifade eden Vezir; “Göreve başladığımızda iç saha maçlarımızı aldığımızda ligde kalacağımızı hesap ettik. İlk maçımız olan TKİ Tavşanlı Linyit maçında iyi bir skor elde ettik. Ama Konya’daki Anadolu Selçukspor maçında kötü bir mağlubiyet aldık. Öne geçtiğimiz maçta geriye düştük. Beraberliği koparabileceğimiz bir maçı kaybettik. İçerde Tokatspor ile güzel bir maç oynadık. Çok iyi mücadele ettik. Net pozisyonlar bulduk ama golü bir türlü bulamadık. Bu maçı kazanabilseydik bugün çok farklı bir konumda olacaktık. Kartal deplasmanından bir puanla döndük ama en önemli maçımız olan Turgutlu maçında galip gelemedik. İçerde oynadığımız üç maçta ve Kartal maçlarında gol yemedik. Ama gol yememek yetmiyor. Kazanmak için gol atmak zorundayız” diye konuştu.

 

1461 GALİBİYETİ GÜVENİMİZİ ARTTIRIR

Kalan 3 maçta en az 7 puan almak zorunda olduklarını belirten Vezir; “Kalan üç maçımızı kazanırsak rakiplerimize bağlı kalmadan ligde kalırız. Ancak 7 puan bile yetebilir. Oyuncularımızla sürekli konuşuyoruz. Teknik ve taktik açıdan yapacaklarımız yaptık. Gol için antremanda bol bol çalıştık. Artık söz oyuncularımızda. Yarın d-sahada ellerinden gelenden daha fazlasını üretmek zorundalar. Tecrübeleriyle bunu yapabilecek durumdadırlar. İnşallah 1461 Trabzon maçında alacağımız galibiyet bize müthiş bir moral ve sinerji verecektir. İnşallah yarın bunu başaracağız” dedi.

 

MAÇIN 13.30’A ALINMASI SAÇMALIK

1461 Trabzon maçının 13.30’a alınmasının yanlış olduğunu ifade eden Vezir; “Federasyon yanlış bir karar aldı. Cuma günü maçın 13.30’da oynanacağını bize bildirdiler. Önce Cumartesi’ye almak istediler. İtiraz ettik. Tüm rakiplerimiz 14.30’da oynarken biz niye 13.30’da oynayacağız. Akşam Trabzonspor-Galatasaray maçı nedeniyle 1 saat erkene almışlar. Böyle bir şey olabilir mi. Rakiplerimiz bizim maçın sonucuna göre hareket ederlerse ne olacak. Federasyon bu kararıyla bizim üzerimize oynuyor. Bu kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

 

Teknik Direktör Hasan Vezir’in açıklamalarının bir bölümünü videomuzda izleyebilirsiniz.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24