Ofspor 10 kişi kalan Keçiören'i geçemedi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 2.hafta maçında sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayan Ofspor, uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Ofspor 10 kişi kalan Keçiören'i geçemedi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 2.hafta maçında Ofspor sahasında Keçiörengücü ile 2-2 berabere kaldı.

 

Geçen hafta İstanbul deplasmanında Anadolu Üsküdar ile golsüz berabere kalan Ofspor, bu hafta da seriyi bozmadı.

 

Maça hızlı başlayan Ofspor, 4.dakikada Mustafa Emin Birinci’nin güzel golü ile 1-0 öne geçti.

 

30.dakikada Keçiörengücü 10 kişi kaldı. Bir önceki pozisyonda hakeme itiraz eden ve bu itirazlarına devam eden Mustafa, gördüğü direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 

Skor avantajına oyuncu üstünlüğü avantajını da ekleyen Ofspor, oyunu rölantiye alarak ikinci golü aramaya başladı. İlk yarı Ofspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıya Keçiören iki oyuncu değişikliği ile başladı. Hüseyin’in yerine Berat’ı, Coşkun’un yerine de Timur’u oyuna alan Keçiörengücü, ikinci yarıya da arzulu başladı.

 

10 kişi ile mücadele eden Keçiörengücü, 57.dakikada gole çok yaklaştı. Keçiörengücü’nün organize gelişen atağında kaleci Beycan’ın kritik kurtarışı gole engel olurken bir dakika sonra Keçiören aradığı gole kavuştu. Ceza sahasına yapılan ortaya penaltı noktasında bomboş kalan Yıldıray kafayı vurdu ve skoru 1-1 yaptı.

 

Golün şokunu çabuk atlatan Ofspor, 61.dakikada yeniden öne geçti. Ani gelişen atakta Mustafa Emin Birinci’nin pasında savunmanın arkasına sarkan Onur Ramazan Toprak, kaleci Egemen’i geçerek topu boş kaleye gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

 

Kalan sürede Keçiören beraberliği ararken Ofspor ise farkı arttırmak için çaba harcadı. Yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremeyen Ofspor, uzatma dakikalarında yediği golle altın değerinde iki puanı kaybetti.

 

4 dakikalık uzatma süresinin son bölümünde çok basit bir faul kararı veren Hakem Serdar Akkoçoğlu, hatalı kararıyla skora denge getirdi. Kullanılan serbest atışta top uzak köşeye gitti. Penaltı noktasına çevrilen topta bomboş bekleyen Hasan Üstübücü topu filelere göndermekte zorlanmadı ve maç 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

 

 

Ofspor 2-2 Keçiörengücü

Stat: 
Of İlçe

Hakemler:

Serdar Akkoçoğlu, Sedat Etik, Armağan Çekinmez

Ofspor:

Beycan, Fatih, Sergen, Onur Ramazan, Nevzat (Dk 90 Barış), Muhammet, Suat, Mustafa Emin (Dk 77 Hamdi), Feyyaz (Dk 64 Canberk), Ferhat, Arif

Keçiörengücü:

Egemen, Mehmet Kuruoğlu, Bora, Mehmet Besler, Efe Can (Dk 75 Hasan), Mustafa, Coşkun (Dk 46 Timur), Hüseyin (Dk 46 Berat), Tarık, Kerem, Yıldıray

Goller:

Dk 4 Mustafa Emin ve Dk 61 Onur Ramazan (Ofspor) Dk 58 Yıldıray ve Dk 90 Hasan (Keçiörengücü)


Sarı Kartlar;

Dk 68 Mehmet Besler ve Dk 87 Hasan (Keçiörengücü)


Kırmızı Kart:

Dk 30 Mustafa (Keçiörengücü)

 

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 2.hafta maçında sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayan Ofspor, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24