Başkan Saral’dan Çakıroğlu ailesine teşekkür

Ofspor Başkanı Olcay Saral, devre arası hazırlık kampı için Ofspor’u Alesha Suit Otel’de konuk eden Çakıroğlu ailesine teşekkür etti.

Başkan Saral’dan Çakıroğlu ailesine teşekkür

Ofspor devre arası hazırlık kampını Trabzon’da yaptı. Oflu İş İnsanı Şükrü Çakıroğlu ile Oğulları Kadem Çakıroğlu ve Şevki Çakıroğlu tarafından sahibi oldukları Aleshia Suit Otel’de ağırlanan Ofspor, hazırlık çalışmalarını da Trabzonspor’un Akyazı Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Başkan Olcay Saral da yaptığı açıklamada kendilerine tesisleri tahsis eden Trabzonspor yönetimine ve otellerinde ağırlayan Çakıroğlu ailesine teşekkür etti.

Ofspor'un de devre arası kampı için profesyonel tarihinde ilk kez Antalya'ya gitmediğini ifade eden Başkan Saral; “Kendi topraklarımızda Alesha Suit Otel'de 13 gün boyunca bizleri misafir eden Şükrü Çakıroğlu abimiz ve kıymetli çocukları Kadem Çakıroğlu ve Şevki Çakıroğlu kardeşlere, iş disiplinine samimiyetini de ekleyen Genel Müdür Ersoy Çakıroğlu'na, güler yüzlü satış pazarlama müdürü Sena Eleni Alioğlu hanıma, otel çalışanlarına ve Akyazı'da antreman sahalarını bize tahsis eden Trabzonspor'umuza tüm Oflular ve yönetim kurulum adına teşekkürü bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.

Dört futbolcu transfer edildi

Transfer çalışmalarını sürdüren Ofspor Esenler Erokspor’dan 1997 doğumlu ortasaha oyuncusu Emre Turan, Bayburt İl Özel İdere Spor’dan Santrafor Bedirhan Çelik, İstanbulspor’dan 2001 doğumlu sol kanat Abdurrahman Emek ve Sivas Belediyespor’dan 1995 doğumlu stoper Şeyhmus Abdülkadir Aksu’yu transfer etti. Dört futbolcu ile de 1,5 yıllık anlaşma imzalandı.

Garhan ve Huy takımdan ayrıldı

Öte yandan Atilla Aybars Garhan ve Alp Huy ile karşılıklı anlaşılarak takımdan ayrılmalarına izin verildi.

Buca Maçı Perşembe günü

Ofspor ikinci yarının ilk maçında 28 Ocak Perşembe günü Bucaspor ile karşılaşacak. Of İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Ligin ilk yarısında 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Ofspor, topladığı 25 puanla ligde 5.sırada yer alıyor.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2021, 01:34

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24