Adliyesporlu Canberk ile Oğuz Ofspor’da

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Ofspor, Adliyespor’dan Canberk Özçakır ile Oğuz Yıldırım’ı transfer etti.

Adliyesporlu Canberk ile Oğuz Ofspor’da

İkinci ligde başarılı olabilecek bir kadro kurabilmek için kolları sıvayan Başkan Olcay Saral ve Yönetim Kurulu üyeleri takıma atkı sağlayacak genç oyuncuları takıma kazandırmak için çaba harcıyorlar.

 

Rasimcan ve Mustafa Kaya gidiyor

Sözleşmesi biten oyunculardan Rasimcan Değirmenci ile Mustafa Kaya Ofspor ile sözleşme yenilemezken Manisaspor’dan kiralık oynayan Oğuzhan Palaz’ın durumu da henüz netlik kazanmadı. Onur Ramazan Toprak ise takımla sözleşmesini yeniledi.

 

Sözleşmesi biten oyunculardan Kaleci İlhan Can Ünal, Orta saha oyuncusu Kerem Aydın ve Sağbek Fatih Şahinoğlu’ndan kendilerine kulüp bulmaları istendi.

 

Beş oyunu tamam

Sultanbeyli’den Stoper Tayfun Yanar, Trabzonspor’dan Ankara Demirspor’da kiralık oynayan orta saha oyuncusu Emre Aydın, yine Trabzonspor’dan forvet Talha Aydemir ve orta saha oyuncusu Mahmut Emin Kabül ve Eski Rizesporlu olan Silivrisporlu kaleci Yunus Emre Kırdal Ofspor’un kadrosuna kattığı isimler olmuştu.

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Ofspor, geçtiğimiz sezon Adliyespor'da forma giyen Forvet Canberk Özçakır ile Sağbek Oğuz Yıldırım ile de sözleşme imzaladı.

 

Ankara'da düzenlenen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa İmamoğlu ve Taner Hacımurtezaoğlu da hazır bulundu.

 

Öte yandan Adanaspor’da forma giyen 1996 doğumlu solbek Atakan Deniz için Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'den söz alındı. Atakan’ın da Ofspor kampına katılıp sözleşme imzalaması bekleniyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24