Zehra Hatun Kur’an Kursu’ndan 21 Hafıza icazet

Of Merkez Zehra Hatun Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 21 Hafız için Of Çarşıbaşı Camiinde düzenlenen İcazet Programıyla çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.

Zehra Hatun Kur’an Kursu’ndan 21 Hafıza icazet

Of Müftülüğü bünyesinde eğitim veren Of Merkez Zehra Hatun Erkek Kur’an Kursunda düzenlenen 2. dönem icazet merasiminde 21 hafız mezun oldu.

 

Kur’an Kursu Yöneticisi Recep Koç, Kurs hocaları Yusuf Haşıl, Arif Öztürk, Mehmet Ali Harbi, Cemil Ayaloğlu, Bünyamin  Çelikkanat  önderliğinde hafızlığını tamamlayan, Osman Emre Ulu (Tekoba) , Hamza Mollasalioğlu (Ballıca), Yusuf Onur Kılıç (Karabudak), Seyfullah Öztürk (Yazlık), Abdullah Albayrak (Uluağaç), Fehmi Yıldırım (Pınarca), Lütfullah Koç (Pınarca), Hamza Albayrak ( Pınarca), Musa Kılıç ( Pınarca), Sedat Albayrak (Pınarca), Abulsamet Arslantürk (Geçitli), Ali Becerikli (Akköse), Yusuf Yılmaz (Köprübaşı), Selahattin Bilgin (Araklı), Mehmet Rüştü Haşıl (Araklı), Muhammet Fatih Balkancı (Rize), Emre Köntek (Giresun), Murat Demir (Samsun), Orhan Uysal (Kars), Muhammet Furkan Maralli (Van) ve Muhittin Hamit Avcı (Mersin) düzenlenen törende mezuniyet belgelerini aldılar.

 

Programda diğer icazet merasimlerinden farklı olarak hocaların yerine mezun olan öğrenciler Kur’an-ı Kerim okuyup tüm programı yönettiler.

 

HERKESİN BAŞARABİLECEĞİ BİR İŞ DEĞİLDİR

Törende konuşan Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “Özellikle genç kardeşlerimize Allah’ın kelamını öğrettikleri, onları eğittikleri için teşekkür ediyorum. Bu iş herkesin başarabileceği bir iş değildir. İnşallah bugün burada hafız olan kardeşlerimiz hep Allah yolunda ilerleyecek ve o yolda insanlar yetiştirecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Emin olun bu manzara beni çok duygulandırdı. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

 

Törenin sonunda Kaymakam Fırat mezun olan öğrencilere birer altın hediye ederken program öğle namazının kılınmasıyla sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

HER YIL DAHA FAZLA MEZUN VERİR İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24