Yılmaz Çan Ak Parti’den Başkan Adayı

Ballıca Belediyesi eski Meclis Üyeleri’nden Yılmaz Çan, 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Of Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Yılmaz Çan Ak Parti’den Başkan Adayı
Yerel Seçim startının verilmesinin ardından aday adayları da bir bir adaylıklarını açıklamaya başladılar.

 

Ballıca Belediyesi’nin eski meclis üyelerinden Yılmaz Çan da Ak Parti’den Of Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Yaşanacak süreçte yeni bir renk, yeni bir soluk kazandırmak ve projeleriyle yarışa katkı sunmak için  böyle bir karar aldığını belirten Çan; “Of İlçemizin  sorunlarına duyarlı her Adalet ve Kalkınma Partili gibi bende  siyasetle yakından ilgiliyim. Apolitik siyaset, her yaşımda yaşantımın bir parçası olduğu için böyle bir yarışa girdiğimi belirtmek isterim. 30 yıl Of’un suyunu içen, havasını soluyan bir gariban olarak  yaşanacak süreçte projelerin ön plana çıkmasını, ilçemizin geleceğine takoz değil teker olmak gerektiğini  ifade etmek istiyorum. Mezar  kazmaların rafa kalktığı, cenaze kasvetinde değil,  düğün şöleni havasında bir hizmet aşkının ön plana çıkmasını,  muhtemel  bir dargınlığın veya  kırgınlığın 3 günlük makama değişilmemesi gerektiğini vurgulamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Of’un en büyük sorununun Ofluları Of’ta tutamamak olduğunu ifade eden Çan; “Atatürk Bulvarını ilçemize kazandıran beyin yapısının  Of’un direksiyonunda olmadığı  sürece İlçemizin sıralamadaki yerinin değişmeyeceğini belirtmek istiyorum. Belediyesi lağvedilmiş  bir vatandaş olarak, OF Belediyesinin yükünün kat kat arttığı bu dönemde, sorunlara kalıcı çözüm üretmek için ülkemizde son on yılda olduğu gibi,  koltuğa nasip olacak adayımızın  halkıyla el ele, kol kola ilçemizin yaş kütüğüne adını altın harflerle kazımasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“Soyadımın tutmamasının avantaj mı dezavantaj  mı olduğunu halkın takdirine bıraktım” diyen Çan; “Demokrasi paketlerinin ana gündem maddesi olduğu bu dönemde  böyle bir  yarışın içinde olmamın partimiz  demokrasisi  adına bir kazanım olduğunu, önyargıların kırılması gerektiğini, böyle bir medeni cesaretin telin değil, tebrik edilmesi gerektiğini düşünüyorum. 33 yıllık geride kalan ömrümde nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmediğimi, bu nedenledir ki çıktığım bu yolda referans hanemin boş olduğunu, ilahi takdire kayıtsız şartsız iman etmenin verdiği rahatlıkla her türlü sonuca hazır olduğumun hafızalara kazınmasını talep ediyorum. Belirlenecek başkan adayımıza adaylık sürecinde gerek sanal ortamda gerekse talep edildiği takdirde gerçek ortamlarda üstümüze düşen görevi yerine getireceğimizi bilinmesini hatırlatmak istiyorum. Yaşayacağımız seçimlerin dostlukların pekişmesi, kişisel ikbalden çok kamusal menfaatlerin ön plana çıkması duasıyla sözlerime son veriyorum” dedi.

 

Yılmaz ÇAN Kimdir?

1979 yılında Ballıca’da doğan Çan, İlk, Orta ve Lise eğitimini Of’ta, Yüksek Öğrenimini ise KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı. Of’ta esnaflık yapan Çan, 2005-2009 yılları arasında Ak Parti’den Ballıca Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulundu. Çan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU.
OFLU. - 10 yıl Önce

NOKSANLAR TAMAMLANIYOR.

Muharem GÖKÇE
Muharem GÖKÇE - 10 yıl Önce

Siyasi partiler yarşıyor saral soyadlı aday çıkartmaya.OF buayıptan kurtulmalı.Bu anlamda yılmaz çanı kutluyorum.Acak akp nin pkk yla adeta koalsyon kurmasını da nefretle kınıyorum.bağımsz ol daha iyi.

mustafa sakal
mustafa sakal - 10 yıl Önce

iki dönemdir boş yıllar hani kapalı pazar yeri hani otopark çözümü sahil parkını beğenen varmı bakımsız biryer otogarın yerini beğenen varmı laf değil proje açıklayın lütfen oflulara selamlar

kemal saral
kemal saral - 10 yıl Önce

bende bu arkadasin yazdigini nefrzetle kiniyor dogrulari gormesi icin MHP gozluguyle bakmassa gercegi gorur

m sakal
m sakal - 10 yıl Önce

arkadaşım siz hizmet gözlüğüyle bakın isterseniz ben parti olarak değil ilçem olarak bakarım yazdığım projeler eksik değilmi sizce

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24