Yıldırım kardeşlerden Of’a Kız Öğrenci Yurdu

İsmail Yıldırım İlkokulunu Of’a kazandıran Yıldırım ailesi, Of Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde Kız Yurdu yapacak.

Yıldırım kardeşlerden Of’a Kız Öğrenci Yurdu

Eğitimdeki tesisleşmede önemli bir ilerleme kaydeden Of’a bir destek de Yıldırım Ailesinden geldi. Hayırseverliği ile tanınan Yıldırım Ailesi, babaları İsmail Yıldırım adını taşıyan İlkokulu Of’a kazandırmışlardı. İş adamları Zafer ve Savaş Yıldırım Kardeşler, Of’a bir de öğrenci yurdu kazandırmak için kolları sıvadılar.

 

Her geçen yıl öğrenci sayısını artıran Of Teknoloji Fakültesi öğrencilerine konaklama hizmeti sunan Kredi Yurtlar Kurumu Of Yurdu, öğrencilerin taleplerine yetemiyordu. Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığının taleplerini değerlendiren Yıldırım kardeşler, Of Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunun yanına Kız Öğrenci Yurdu yapmayı kabul ettiler.

 

Günü birlik inceleme için Of’a gelen Yıldırım kardeşler, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve beraberlerindeki mimarlarıyla birlikte Of Kredi Yurdunda incelemelerde bulundular.

 

Yapılacak yeni yurtta neler olacağı konusunda hali hazırdaki yurdun tüm birimlerini gezerek yeni yurt için planlama çalışması yapan Zafer ve Savaş Yıldırım kardeşler, Of Belediyesini ziyaret ederek Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu ile bir süre sohbet ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 8 yıl Önce

HEMŞERİLERİMİZ YILDIRIM KARDEŞLERE TEŞEKKÜR EDER SAĞLIKLI VE SİHATLI YILLAR DİLERİM.

MEHMET ÇAPOĞLU
MEHMET ÇAPOĞLU - 8 yıl Önce

Allah hizmetlerinin ve yardımlarının sayısını artırsın.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24