Yeşilyurt’tan Of’a kız öğrenci yurdu

Of’a 24 derslikli bir lise kazandıran Yeşilyurt ailesi, Kız Öğrenci Yurdu yapımı için de Kaymakam Sonel ve Başkan Saral’a söz verdi.

Yeşilyurt’tan Of’a kız öğrenci yurdu
Of’a 24 derslikli bir lise kazandıran Yeşilyurt ailesi, Kız Öğrenci Yurdu yapımı için de Kaymakam Sonel ve Başkan Saral’a söz verdi.
 
Geçen yılbaşında Trabzon Valiliği’nde yapılan protokolle Of’ta 24 derslikli bir lise yapımına başlayan Yeşilyurt ailesi, şimdi de Of’a 100 kişilik Kız öğrenci yurdu yapacak.
 
Of’un yetiştirdiği önemli işadamlarından biri olan Cemal Yeşilyurt ve ailesini Samsun’da ziyaret eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral, Yeşilyurt ailesinden Of’a Kız Öğrenci Yurdu yapımı için söz aldılar.
 
Babaları adına Of’ta bir okul yaptırdıklarını belirten hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt, “Babamızın adını verdiğimiz okulun yapımına başladıktan sonra rahmetli annemin üzüldüğünü hissettim. Bugünlere gelmemizde annemin çok emeği vardır. Fedakarlıklarını unutmamız mümkün değil. Sayın Kaymakamımızın da teklifi ile annemim adına yakışacak bir kız öğrenci yurdu yapmanın güzel olacağını düşündüm. Okul inşaatımızın tamamlanmasının ardından kız yurdunun yapımına başlayalım” diye konuştu.
 
Of’ta güzel bir çalışma ekibinin olduğunu belirten Yeşilyurt, “Her ne kadar Samsun’da yaşıyorsak da memleketimizi de takip ediyoruz. Of’ta güzel bir çalışma ekibi var. Sayın Kaymakamımızı anlatmaya gerek yok. Sayın Belediye Başkanımız da öyle. Sayın Başhekimimizle yeni tanıştık. Onun da çalışmalarını duyuyoruz. Böyle çalışkan bir ekibe bizlerin de destek olması gerekir. Of’umuzun daha güzel ve kaliteli bir şehir olması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
 
Yeşiyurt’a teşekkür eden Kaymakam Sonel, “Cemal Amcamızdan Allah Razı olsun. Onun gibi eli öpülesi ve baş tacı değerlerimiz olduğu sürece bizlerin de çalışma azmi artıyor. Yeşilyurt ailesi Of’a güzel bir okul kazandırıyor. Şimdi de yüz kişilik Kız Öğrenci yurdu sözü verdiler. Allah onlara bol kazançlar nasip etsin” diye konuştu.
 
Belediye Başkanı Murat Saral da yaptığı açıklamada, “Çok değerli büyüğümüz Cemal Amcamıza, Sevgili Mustafa Hocamıza ve tüm Yeşilyurt ailesine Of Halkı adına teşekkür ediyorum. Sizlerin yapmış olduğu bu değerli yatırımlar Of’umuzun kalitesini arttırmaktadır. Doğduğu toprakları unutmayan sizin gibi değerli büyüklerimize hizmet etmek bizlerin en kutsal görevidir” dedi.
 
Ziyarette Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Of Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Kurtuluş, günün anısına Cemal Yeşilyurt’a bir plaket takdim ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
behcet ulu
behcet ulu - 12 yıl Önce

sayın cemal amcamıza teşekkürlerimizi sunuyoıruz inşallah bu yatırımları devam eder

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Yeşilyurt ailesine sonsuz teşekkür ederim.Of İlçesine yeni yatırımların devam edeceği kanaatı ile sevgi ve saygılar sunarım.

AHMET SARAL
AHMET SARAL - 12 yıl Önce

memleketime taş üstüne taş koyana allah razı olsun bol kazançlar versin oflu çok sayıda iş adamını olduğunu biliyoruz herkes elini taşın altına koyarsa of yol alır

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24