Yeniden Refah’ın ilçe başkanları Of'ta iftarda buluştu

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı düzenlediği iftar programı ile Trabzon’daki Yeniden Refah Parti’nin ilçe başkanlarını Of’ta buluşturdu.

Yeniden Refah’ın ilçe başkanları Of'ta iftarda buluştu

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, Trabzon’daki Yeniden Refah Partili ilçe başkanlarını Of’ta buluşturdu.

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Yeniden Refah Partisi Tonya İlçe Başkanı Muhammet Atıf Cora, Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Akçaabat Önceki Dönem İlçe Başkanı Taner Karabacak, Ortahisar İlçe Başkanı İbrahim Aydın, Maçka İlçe Başkanı Devrim Altıntaş, Sürmene İlçe Başkanı Hakan Aydın, Köprübaşı İlçe Başkanı Mustafa Kurt, Çaykara İlçe Başkanı İdris Akyüz ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar davetlerine icabet eden başkanlara teşekkür eden Başkan Ayaz; “Geleneksel olarak her yıl mübarek ramazan ayında yapmış olduğumuz iftar programlarımızı bu hafta her biri bir birinden değerli ilçe başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Müsait olamayıp programımıza katılamayan Araklı İlçe Başkanımız Metin Baycan, Düzköy İlçe Başkanımız Alaattin Karpuz, Akçaabat İlçe Başkanımız Resul Altın ve Yomra Kurucu İlçe Başkanımız Hüseyin Ay'a da çok teşekkür ediyorum. Allah zülcelal hazretleri kendilerinden razı olsun inşaallah. Her seferinde davetimize icabet ederek bizlerin sevap almasına vesile olan bütün Oflu hemşehrilerimizden de Allah zülcelal hazretleri razı olsun. Programa emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Allah zülcelal hazretleri niyetimizi kabul etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24