Yeniden Refah’ın Genel Başkan Yardımcıları Of’ta

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Altunsoy ve Cemil Çolak Of İlçe Başkanlığını ve Of Kaymakam Eyüp Fırat’ı ziyaret ettiler.

Yeniden Refah’ın Genel Başkan Yardımcıları Of’ta

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mahmud Altunsoy ve Cemil Çolak, Genel Başkan Danışmanları Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ve Davut Güloğlu ile MKYK Üyesi ve Bölge Başkanı Sadık Çat, Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcıları ve beraberindeki heyet, prtililerle bir süre sohbet ettikten sonra Of Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz; “Of'umuz Millî Görüşün kalelerinden bir tanesidir. Rahmetli Erbakan hocamız gibi Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın Trabzon’umuza ve Of'umuza verdiği önemi biliyoruz. Maneviyatıyla ön plana çıkan Of'umuzda çalışmalarımıza Millî Görüş prensipleri içerisinde ihlâs, şuur ve samimiyetle devam ediyoruz. İnşallah bu yılsonuna doğru Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ı Of'umuzda ağırlamaktan onur duyacağız. Günümüzde görüldüğü gibi Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu yok. Yapılan bunca zulümlere karşı İslam birliğini kurmamız için adaleti tesis etmek ve hakkı hakîm kılmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler karınca misali safımızı belli etmek için çalışıyoruz. Sefer bizden, Zafer Allah’tandır. Allah azze ve celle niyetimizi kabul etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 09:19

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24