Yeni hastanenin birimleri kuruluyor

Yılsonunda hizmete açılması planlanan Yeni Of Devlet Hastanesi’nin iç teçhizat ve tıbbı cihaz düzenlenmesine başlanıldı.

Tamamlanma aşamasına gelen ve yılsonunda hizmete açılması planlanan Yeni Of Devlet Hastanesi’nin iç teçhizat ve tıbbı cihaz düzenlenmesine başlandı.

İl Sağlık Müdürlüğü teknik ekipleri Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımız Uzm. Dr. Sibel Buran, Hastane Müdür Yardımcısı Erhan Borazancı ve Anestezi Sorumlusu Teknisyen Ahmet Demir il istişarede bulundu.

Yapılan planlama ve istişare çalışmasının ardından yeni hastanedeki 4 odalı ameliyathanenin iç donanımı ve tıbbı cihaz ekipmanları planlandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal; “Yeni hastanemizin inşaatının sonlara doğru yaklaşıyoruz. Şimdiden birim birim tüm ayrıntısına kadar altyapı eksiği olmaması yönünde ekip olarak titizlikle çalışıyoruz. Bittiği zaman Bölge Hastanesi konumunda hizmet verecek olan Yeni Hastanemizin “Marka Hastane” olması için tüm personelimizle var gücümüz ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 10:41

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU TÜRK
OFLU TÜRK - 3 yıl Önce

KAÇ YATAKLI, KAÇ POLİKLİNİK, HASTA KAPASİTESİ. OTOPARK .KAÇ METREKARE ALANI VAR, BU BİLGİLERİDE YAZSANIZ GÜZEL OLUR SAYIN EDİTÖR

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24