Yaşlı ve kilolu hasta 4.kattan İtfaiye ile indirildi

Of’ta yaşayan 75 yaşındaki Fatma Karakolcu, rahatsızlanınca Of Belediyesi İtfaiye ekiplerince 4.kattan sedye ile indirilerek hastaneye kaldırıldı.

Of’un Sulaklı Mahallesi Balaban Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 4.katında ikamet eden 75.yaşındaki Fatma Karakolcu, rahatsızlanınca yakınları tarafından sağlık ekiplerinden yardım istendi.

 

Eve gelen sağlık ekipleri yaşlı ve kilolu hastayı binanın merdivenlerinden indiremek istedi. Ancak merdivenlerin darlığı ve hastanın ağırlığı nedeniyle başarılı olamadı. Asansörü de bulunmayan binadan hastanın indirilebilmesi için Of Belediyesi İtfaiye Amirliği’nden yardım istendi.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, itfaiye merdiveni ile 4.kattaki evin balkonuna yanaştı. Sedyeye konan hasta itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile itfaiye aracının sepetine aktarıldı. İtfaiyenin sepetinde yere indirilen yaşlı kadın, çevredeki vatandaşların da yardımıyla ambulansa aktarılarak hastaneye kaldırıldı.

 

Hayati tehlikesi bulunmayan yaşlı kadının, rahatsızlığı nedeniyle ayakta durmakta güçlük çektiği için sağlık ekiplerinden yardım istediği öğrenildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 10 yıl Önce

HASTAYA ALLAHTAN ŞİFA YARDIM ELLERİNE UZATANLARDAN DA ALLAH RAZI OLSUN ACİL ŞİFALAR.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24